separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

MISLILI SU DA SAM UMA TURMAN, NASTAO JE HAOS: Bebi Dol podelila anegdotu koja će vas NASMEJATI DO SUZA! (VIDEO)


Sa njom nikad nije dosadno.


Ekipa emisije "Premijera - Vikend specijal" uvela je novu rubriku, pa su se tako ove nedelje ulicama našeg glavnog grada provozale naše dve pevačice - Goca Tržan i Bebi Dol.

Autor: TvPink Printscreen

Goca je vozila, dok je Bebi uživala u umeću svoje koleginice sa zadnjeg sedišta četvorotočkaša. Njih dve su ugodno ćaskale i pričale jedna drugoj anegdote, a verujemo da se gledaocima kraj malih ekrana ovo izuzetno dopalo.

Opušteno, neću da ga pržim - rekla je Goca kada je sela za volan, a Bebi je priznala da nije tako dobar vozač kao Tržanova.

Autor: TvPink Printscreen

Ne vozim, dovoljno je da kažem da nisam sigurna šta je levo, šta je desno - navela je Bebi kroz osmeh.

One su ćaskale i o Evroviziji, a razgovor se poveo i o tome koliko su naše pevačice popularne i u inostranstvu. Bebi je zatim otkrila da su je jednom u Pragu pomešali sa slavnom holivudskom glumicom Umom Turman.

Autor: TvPink Printscreen

Ja se krećem po nekim zemljama gde uopšte ne očekuješ da te neko prepozna. U nekoj prodavnici kristala u Pragu, gde je sve na note, oni su mislili da sam ja Uma Turman, možeš misliti kakav je to haos - rekla je Bebi, na šta je Goca dodala da naša pevačica zaista mnogo liči na slavnu glumicu.

R. L.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti