separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

ROĐENDAN U AUTU! Rada Manojlović na neobičan način proslavila svoj divan dan, a evo ko joj je priredio iznenađenje! (VIDEO)


Svadbena zvona su zakucala.


O odlasku pred oltar popularne pevačice Rade Manojlović piše se već godinama. Rada je to učinila, ali ne u privatnom životu, već samo u novoj duetskoj pesmi "Svadba" sa kolegom Emirom Đulovićem, posle čega je svoje prve utiske podelila sa ekipom emisije "Premijera".

Autor: TV Pink Printscreen

Ja sam pod utiskom, veoma sam uzbuđena i mislim da je ovo pravi bum. Ovo je pesma koja je pod brojem jedan drugačija apsolutno od svega i ne može niko da je uporedi ni sa čim. Ja smatram da sebe da sam drugačija od svih i znam da ne pripadam ni modnim trendovima ni ovim što bi trebalo, jer da sam ja kako bi trebalo i po nekim pravilima, to ne bih bila originalna.

Autor: TV Pink Printscreen

Rada je podelila utiske o nedavnoj proslavi njenog rođendana, koji je, iako većinom proveden u autu, za pevačicu je na kraju bio jedan od onih koji će pamtiti.

Super je bilo i jako lepo, s obzirom da sam ja dan svog rođendana provela u autu i vozila se deset sati vraćajući se iz Bosne sa nastupa sa mojim vozačem i sa klavijaturistom. Kada sam stigla ovde mislila sam da ću biti onako isceđena od umora i zaspati, ali došla je moja sestra iz Požarevca sa dečkom, sa drugaricom, cvećem i tortama, tu je naravno bio i Haris. Bilo nam je baš lepo - zaključuje Rada.

Ceo prilog iz emisije ''Premijera'' pogledajte u nastavku: 

Pink.rs

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti