AKTUELNO

Nikad nisam slušao ničiji savet nije mi bilo bitno da li neko smatra da je to ispravno ili ne. Ali, iskreno njen savet baš volim da poslušam - istakao je reper u ''Premijeri''.

Stefan Đurić Rasta vredno radi na svom novom albumu koji nosi naziv ''Indigo'' koji će publika imati prilike da vidi 22. februara kada će i obajviti četiri nova spota.

Foto: Pink.rs

Član žirija emisije ''Ja imam talenat'' i popularni reper otkriva da već nekoliko dana ne stiže da odmori zbog brojnih poslovnih obaveza, a sa emisijom ''Premijera'' sastao se u jednom hotelu u Beogradu gde je snimao svoj poslednji spot.

- U hotelu Moskva snimamo poslednji spot za tu pesmu ''Indigo'' i smatram da će to biti odličan finiš - objasnio je Rasta u emisiji ''Premijera''.

Foto: Pink.rs

Đurić je otkio svojim fanovima da ih očekuje nešto drugačije od njega jer, kako sam kaže, sada je zreliji.

- Prvi put je biografski projekat i pesme su dosta lične. Ozbiljnije su i zrelije, kao i ja i stvari koje se dešavaju u mom životu - dodao je on.

Najbitnije mu je mišljenje negove supruge Ane Nikolić i on to ne krije.

Foto: Printscreen

- Nikad nisam slušao ničiji savet nije mi bilo bitno da li neko smatra da je to ispravno ili ne. Ali iskreno, njen savet baš volim da poslušam - istakao je reper.

Ukoliko ste propustili današnju emisiju ''Premijera'', repriza na malim ekranima je već u 15 časova ali i nakon ponoći. Ovu epizodu uvek možete pogledati i na zvaničnom kanalu emisije.

Autor: B. R.

#Stefan Đurić Rasta

'