separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

SEĆA SE KUPANJA U RECI! Aco Pejović se prisetio NEPRIJATNOSTI iz detinjstva, ali to ga nije omelo da i dalje provodi vreme tu! (VIDEO)


Voli pravi skok u vodu.


Popularni folk pevač Aco Pejović osim što ima nastupe na Crnogorskom primorju i širom regiona, slobodno vreme troši na najmilije ljude, a kako sam ističe, voli da njih oslobodi  kućnih poslova koji se tiče sređivanja stvari u kući , te se pevač može pohvaliti da važi za jednog od najpedantnijih u kući.

Autor: TV Pink Printscreen

Ne, kod mene to ne postoji, ''to nije sređeno'', ''nije složeno'', nikako. Ja sam tu za sve njih direktor. Kad sam najumorniji ili ako sam i popio pa znam i kad dođem ujutru pa počistim i sredim svoju obuću, složim ono što sam te večeri obukao i to je to, tako je ceo život - kaže Aco.

Autor: TV Pink Printscreen

Odrastao je uz reku i rado se seća dečačkih dana provedenih upravo na obali, ali to ne znači da mu nekada reka Lim nije zadavala probleme.

Išao jednom na Lim kao klinac, davnih godina i tada me je grč uhvatio i znam tada sam imao problem, počeo sam da se davim i mislio sam da je to ono, bilo gotovo. Više volim da skačem u vodu, izgleda zato što sam odrastao pored reke u mom rodnom gradu Prijepolju pored Lima - kaže pevač.

Ceo prilog iz emisije ''Premijera'' pogledajte u nastavku:

Pink.rs

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti