AKTUELNO

Plavokosa pevačica otkrila je istinu o spornom tekstu svoje pesme "Moderna žena".

Veliku prašinu podigla je reakcija Ivane Marić, političke analitičarke iz Bosne i Hercegovine, koja je zgrožena novim hitom hrvatske pevačice Jelene Rozge.

Foto: Printscreen

Čuh jutros "Moderna žena" Jelena Rozga i ostah zaleđena od čuda, a i spoznaje da ja nisam 'moderna žena' Nije dosta što nam je zrak zagađen, već nam na to još i mozak zagađuju. Zamislim neku djevojčicu kojoj je Jelena idol kako pjevuši ovu pjesmicu i nada se kako će i ona kad poraste biti 'moderna žena'

Nakon što je na svom Fejsbuk profilu analizirala tekst naslovne numere Rozginog albuma i izjavila da ona "zagađuje mozak", Jelena je pred kamerama emisije "Premijera" da ona nije imala nameru da svojoj publici uputi neku posebnu poruku, već da je otpevala istinitu životnu situaciju.

Foto: Printscreen

- Nikakve to poruke nisu, to se stvarno dešava u današnje vreme. To nije izmišljeno, to je stvarno jedna životna priča - rekla je Rozga i objasnila kako je, zapravo, nastao sporni tekst.

- Tonči Huljić je, dok je čekao jedan sastanak, pročitao u ženskom časopisu pismo jedne gospođe kojoj se desila ta životna priča i na temelju toga nastao je tekst - rekla je Jelena za "Premijeru".

Autor: D. Tanasijević

#Jelena Rozga

#pevačica

'