AKTUELNO

Pevač ističe da je to bila samo rutinska kontrola.

Kao bomba odjeknula je vest o privođenju pevača Slobe Radanovića pred njegov nastup na crnogorskom primorju, o čemu je prvi izvestio naš portal. Nekoliko dana kasnije, pevač je za emisiju "Premijera" objasnio šta se zaista desilo.

Foto: TV Pink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: ZABRANJENO MI JE DA PRIČAM O UNUCI! Vesna Zmijanac na 'Gročanskim svečanostima' oduševila publiku, pa iznela detalje iz odnosa sa Nikolijom i Reljom! (VIDEO)

Bili smo na večeri u jednom restoranu, policijska grupa je upala i napravila je klasičnu raciju. Bili su korektni momci stvarno, znamo kakvi su mogli da budu i to je njihov posao, to je rutinska kontrola, ali pošto nas je bilo dosta morali smo da taj razgovror obavimo u prostorijama policije, zato smo i odvedeni tamo i ništa više od toga. Isproveravala su naše informacije, da li imamo dosije, nista više od toga - rekao je Sloba.

Vest da je pevač odlučio da promeni svoj emotivni status iznenadila je mnoge, a pevač je otkrio da li je njegova nova izabranica došla na nastup da ga podrži. Takođe, priznao je da je spreman da ponovo stane na ludi kamen.

Nije tu trenutno, ne mogu da kažem gde je, krijem je (smeh). Na ludi kamen... Što da ne! Svakom čoveku cilj u životu treba da bude stvaranje porodice, zašto da ne - rekao je Sloba.

Foto: TV Pink Printscreen

Ceo prilog iz emisije ''Premijera'' pogledajte u nastavku.

Pink.rs

#Premijera

#Sloba Radanović

#Slobodan Radanović

'