separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

Posle svakog nastupa letim prvim avionom kući, kako bih što više vremena provodila sa sinom: Aleksandra Prijović otkrila koliko joj nedostaje naslednik kad nisu zajedno! (VIDEO)


Želi da što više vremena povodi sa svojim sinom.


Popularna mlada zvezda Aleksandra Prijović vredno radi i ove letnje sezone na Crnogorskom primorju i kako kaže, odmah kada završi sa nastupom prvim letom se vraća kako bi što više vremena provodila sa svojim naslednikom Aleksandrom. Pevačica je otkrila i na koga liči njen sin, kao i to koju njenu osobinu ne bi volela da Aleksandar nasledi.

Autor: TV Pink Printscreen

Njih je nekoliko kod kuće, tako da ne brinem. Dok ja radim, tata će ga uspavati, mnogo ga voli kao i ja. Posle svakog nastupa, letim prvim avionom kući, kako bih što više vremena provodila sa njim. Filip se lepo snašao, to sam već rekla nekoliko puta da je divan otac i jako pažljiv i brižan. Kako je stariji sve više liči na tatu. Ne bi volela da jedino moju osobinu nasledi, a to je tvrdoglavost - istakla je Aleksandra.

Aleksandra je priznala da tokom detinjstva nije imala probleme na moru, ali sada jeste, jer joj se desio mali peh.

Autor: TV Pink Printscreen

Nisam se potpuno zaglavila u liftu, nego je samo malo propao. Ništa se nije desilo, otvorili smo vrata i ja sam izašla, jer samo sam ja bila malo niže, nego što je bio izlaz - zaključila je Aleksandra.

Ceo prilog iz današnje ''Premijere'' pogledajte u nastavku:

Pink.rs

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti