separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

NJIHOVA LJUBAV JE BEZGRANIČNA! Dragana Mirković otkrila da joj suprug Toni pred svaki nastup pošalje poruku, pa otkrila sadržaj jedne od njih! (VIDEO)


Dokazala još jednom da je svi obožavaju.


Balkansku muzičku folk zvezdu Draganu Mirković olujno vreme sa pljuskovima i grmljavinom koje se nadvilo nad Crnom Gorom i zbog koga je morala da pomeri koncert za dva dana, ni u kom smislu nije uspelo da pokvari druženje sa obožavaocima, pa je tako muzičkim spektaklom u prepunoj budvanskoj diskoteci obeležila ovogodišnju letnju sezonu.

Autor: TV Pink Printscreen

Ja sam snimila dosta spotova u Crnoj Gori i u tom smislu sam veoma vezana za Crnu Goru - rekla je Dragana. 

Folk zvezda otkrila da je jako zadovoljna novom pesmom, ali i priznala da kao pevač sa dugogodišnjom karijerom ne ide na kartu hita, ali i da i te kako podržava njene mlađe kolege koje imaju sada trenutno najveće muzičke hitove.

Ono što mi je sada najvažnije, pošto ja kao neko ko postoji 35 godina na estradi ne pucam na toj nekoj ''hitovitosti'', već kao i do sada na kvalitetu koji je najbitiniji. Ja uvek podržavam moje mlađe kolege koji moraju da idu prema toj ''hitovitosti'' i to je način na koji treba da idu i svaka čast, tako i treba i meni se to mnogo dopada i to moram da kažem - istakla je Dragana.

Dragana je priznala i to šta joj je suprug Toni pred sam nastup poželeo i napisao u poruci.

Moj Toni mi uvek pošalje nešto pred svaki moj nastup, a sada mi je napisao "Uživaj draga, vidimo se ujutru". Sada nije mogao da dođe, bio je prošle godine, bili su tu i Marko i Manuela naravno, ali ove godine nisu mogli da dođu, jer sam ja imala povezana tri dana nastupa - rekla je folk zvezda.

Autor: TV Pink Printscreen

Ceo intervju sa Draganom iz današnje ''Premijere'' pogledajte u nastavku:

Pink.rs

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti