AKTUELNO

Ovim je iznenadila sve!

Regionalna pop zvezda Indira Levak ovih dana vredno radi i druži se sa svojom publikom širom regiona na svojim nastupima, tako da vremena za odmor nema, a kako kaže, leto je najaktivniji period za nastupe.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja gde god da nastupam, uvek jedva čekam da izađem na stejdž da zapevam sa mojim prijateljima, uvek svuda dobra vibra, svi znaju sve pesme, obuli su patikice da mogu pratiti ritam i mogu reći da mi je srce puno - oduševljena je Indira.

Da u muzici kreativnost pomera granice uverila nas je i Indirina saradnja sa Slobodanom Veljkovićem Cobijem, koja je izrodila njenu novu pesmu "Greška u genu" koja najavljuje i njen novi album.

"Greška u genu" je moj novi singl, ako ga niste čuli, morate ga čuti jer glasi ovako: "Kada čuješ da puca, kada čuješ da puca, to nije pištolj, to srce mi kuca" - otpevala je Indira sithove nove pesme i dodaje:

Foto: TV Pink Printscreen

Inače, generalno su svi nekako naučili da od mene čuju brzi ritam, ali ova pesma je doživela malu transformaciju. Međutim, ja se volim jako igrati, život je moja muzika, moja muzika je nešto što me uvek čini srećnom. Pored toga spremam novi album, trenutno sam u studiju, biće tu dosta mojih autorskih tekstova, jer kako kaže moja publika da sam dobra u pisanju tekstova, tako da biće tu malo i mog "pisma".

Indira dodaje da je kod nje uvek interesantno, pa kako i sama navodi, njeno ime zbog toga nosi jedno veliko značenje.

Ja sam živa vatra, ja sam pozitiva i jedna luda energija, to znači Indira - "Živa vatra'' - završava pevačica.

Ceo prilog iz današnje ''Premijere'' pogledajte u nastavku:

Pink.rs

#Indira Levak

'