AKTUELNO

Ne želi da ima bilo kakav odnos sa Aleksandrom i njenom porodicom.

Reporter i novinar Nemanja Vujičić uključio se danas sa terena u vašoj omiljenoj emisiji o poznatima, "Premijeri - Vikend specijalu", gde je popričao sa Anom Korać i Davidom Dragojevićem o aktuelnim temama iz njihovog života.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: PINK.RS PATROLA NA CRNOGORSKOM PRIMORJU Uhvatili smo našu trudnu pevačicu na plaži sa STOMAKOM DO ZUBA! Ovako izgleda u 8. mesecu trudnoće (PAPARACO)

Kako se ovih dana spekuliše da se Davidova bivša verenica Aleksandra Subotić udaje, Nemanju je zanimao Davidov komentar na to, ali i da li su se čuli i raspravili neke stvari koje nisu tokom trajanja "Zadruge 2".

Ne znam, ne interesuje me. Nemam ja sa njom šta da pričam. Ja sam sa njom završio svaku moguću priču - prokomentarisao je David.

Foto: TvPink Printscreen

Kada su Aleksandra i David ušli zajedno u Belu kuću, Dragojević se često hvalio da je Magdalenu, ćerku svoje tadašnje verenice, prihvatio kao svoju, kao i da joj ništa ne fali dok živi kod njegove majke Biljane Dragojević. Jedan od emotivnijih trenutaka na velelepnom imanju u Šimanovcima bio je kada je mala Magdalena ušla u Rajski vrt za svoj rođendan, gde su je sačekali Aleksandra i David i pokloni od Velikog šefa. Dragojević se tada trudio da pokaže koliko mu Aleksandrina ćerka znači, međutim, kada ga je danas Nemanja upitao da li mu nedostaje Magdalena, David je izgovorio nešto što će šokirati mnoge.

Ne nedostaje mi niko. Drago mi je što sam se rešio Aleksandre - rekao je David, a zatim odgovorio i na Nemanjino pitanje o odnosu sa Ljubom Pantović.
Oni su za mene prošlost, njihova stvar, oni za mene više ne postoje - dodao je Dragojević.

Foto: TvPink Printscreen

Ceo intervju možete pogledati u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Pink.rs

#Aleksandra Subotić

#David Dragojević

'