AKTUELNO

Demantovala je da je Slobina nova devojka.

Novinar i reporter najpopularnije emisije o poznatima "Premijera - Vikend specijal", Nemanja Vujičić, uključio se uživo u program i porazgovarao sa pobednicom prve sezone najgledanijeg rijalitija na našim prostorima "Zadruga" i pevačicom Kristinom Kijom Kockar, koja ga je ugostila u svome domu.

Foto: TvPink Printscreen

Nemanja je otkrio da će Kija izbaciti novu pesmu u ponedeljak, 15. jula, a Kockareva nije želela da iznese previše detalja o pesmi i spotu.

Čekamo reditelja kome je pomeren let iz Turske. Neću ništa da otkrivam, ovo što se sada trenutno izbacuje nema veze sa tim - rekla je Kija.

Foto: TvPink Printscreen

Kako je i Luna Đogani najavila svoje dve nove pesme ranije tokom emisije, Nemanja je želeo da čuje čije će pesme biti veći hitovi, po mišljenju Kockareve.

Ja zaista ne bih ulazila u to, to je stvar publike. Mnogi drugi izvođači će takođe izbaciti. Ja ne vidim sebi konkurenciju u bilo kakvom smislu od bilo koga, ja gledam sebe - navela je Kristina.

Nemanja je pitao Kiju i u kakvom je odnosu sa Lunom i da li joj je čestitala pobedu.

U kakvim smo odnosima? Sledeće pitanje. Glupo je da govorim na tu temu, volela bih da me pitaš nešto drugo - rekla je pevačica.

Foto: TvPink Printscreen

Sledeće pitanje za Kiju bilo je kako joj se dopadaju leđa nove devojke Slobe Radanovića, kao i da li je to ona.

Sledeće pitanje, nisam to ja, sledeće pitanje - odbila je da odgovori Kija, a onda je progovorila o navodima da ima novog dečka:

Foto: TvPink Printscreen

Ja nisam to demantovala, ali moja karijera se ne bazira na mom privatnom životu, niti na mom bivšem mužu i bivšim ljubavnicama, i tako dalje, tako da se ne bazira ni na mom sadašnjem životu, nećemo detaljisati - dodala je Kockareva.

M.P.

#Kija Kockar

#Kristina Kockar

'