separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

'ONA JE VELIKI BORAC, A MLADEN JE BIO NAŠ ANĐEO ČUVAR' Majka Dee Đurđević prvi put pred kamerama progovorila o strašnoj životnoj drami kroz koju je prošla voditeljka! (FOTO)


Dea se sada vratila na male ekrane.


U emisiji "Premijera - Vikend Specijal" uključila se majka voditeljke Dee Đurđević, Nena Dodevski koja je progovorila o kompleksnoj situaciji koja se dogodila njenoj mezimici.

Bilo mi je teško, jako teško. Čini mi se da je ona bila jača od svih. Život vam se promeni u sekundi, kada vam dete leži polomljeno u bolovima. Meni je bilo užasno, kada ja krenem da plačem, oni meni kaže: " 'Alo, nema plakanja". Kada su je gurali u sali, ona digne pesnicu. Prosto, ja u tom momentu nisam mogla da verujem da je moje dete toliko jako - rekla je Nena drhtavim glasom.

Autor: TV Pink Printscreen

Ona je istakla i da je jako ponosna na svoju ćerku i da je rodila junaka.

Bila sam svesna donekle, ona je veliki borac. Ona je meni uvek govorila: "Mama, ja ću jednog dana biti poznata". Kada se sve ovo dešavalo, ona je rekla da će biti sve dobro i da ćemo izgurati - navela je Deina mama.

Autor: TV Pink Printscreen

Ona je otkrila i da su njih dve imale veliku podršku i od strane Deinog verenika Mladena Mijatovića i da im je to mnogo značilo.

Mladen se tu našao kao anđeo čuvar. Našao se za sve. U tom momentu očekivali ste pomoć, ali mogao je i da ode. On je tu bio za sve - priznala je Nena.

Pink.rs

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti