separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

OD STANIJE NI TRAGA NI GLASA! Satima nije odgovarala na Markove telefonske pozive! Odmah mu proradio CRV SUMNJE, a onda je otkriven RAZLOG


Markantni Crnogorac zabrinut je zbog toga što mu se draga ne javlja na telefon.


Iako su se rano jutros, kada se završilo superfinale "Zadruge", rastali u ljubavi, Stanija Dobrojević i Marko Marković se od tada nisu čuli, zbog čega se Crnogorac prilično zabrinuo. On je u današnjem "Premijera - Vikend specijalu" priznao da mu draga nije ogovarala na njegove uporne pozive, sve do maločas, kada je otkriven i razlog.

Autor: TvPink Printscreen

- Pre par minuta je došlo do toga. Kad smo sinoć završili sve, rekla mi je: "Molim te, nazovi me čim se probudiš". Ja je nazovem jednom, drugi, treći put, stvori se neki crv sumnje, šta je to, šta to može da bude... Međutim, sve je super, nego se malo uspavala, to je razumljivo jer je do ranih jutarnjih časova ostala budna, sabirala utiske sa porodicom - objasnio je Marković, koji je potom Nemanji Vujičiću otkrio zbog čega on i Stanija noć nisu proveli zajedno.

Autor: TvPink Printscreen

- Iskreno, meni je došao brat iz Crne Gore, pa želim da budem uz njega, ali s druge strane, to je jedna noć samo, porodica je tu na prvom mestu kako meni, tako i njoj, da porazgovaraju, tako da je skroz normalna ta stvar - ispričao je Marko.

Nema bojazan da bi mogao da izgubi Staniju.

- Ne plašim se, apsolutno sam siguran i u sebe i u nju - samouveren je Marko.

Pink.rs

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti