AKTUELNO

On je prava tinejdž zvezda.

U petak je održano spektakularno superfinale najgledanijeg dečijeg takmičenja u regionu "Pinkove zvezdice - All stars", a pobedu je odneo šarmantni Sergej Pajić.

U ovonedeljnom izdanju emisije "Premijera - Vikend specijal" Sergej je podelio svoje utiske posle velikog uspeha koji je postigao.

Foto: TvPink Printscreen

Osećam se i dalje uzbuđeno, neočekivano, pun sam utisaka, još se nisu slegli. Sve zvezdice su mi čestitale, mi smo svi u super odnosima i ostaćemo. Za leto je u planu nekoliko baš velikih projekata koji će da izgrme i nadam se da će biti top - otkrio je Pajić.

On je pokušao da izbegne odgovor na pitanje koje zanima milione devojčica koje su lude za njim, da li sada ima simpatiju, ali je na kraju ipak odgovorio.

Nemam simpatiju, ustvari pola-pola - rekao je Sergej kroz osmeh, a onda ispričao jednu veoma zanimljivu situaciju koja se dogodila posle superfinala:

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: LEPO JE ŠTO SE LJUDI RADUJU LAŽNOJ SREĆI! Rada Manojlović progovorila o navodnoj trudnoći i tajnoj udaji, pa poručila: Nema razloga za čestitke!

Kad sam pozdravio dedu na TV-u on je otišao, častio dve kafane - naveo je pobednik "Pinkovih zvezdica - All stars".

R. L.

#Premijera-Vikend specijal

#Sergej Pajić

'