AKTUELNO

Situacija nije nimalo naivna.

Voditelj "Zadruge 2" Milan Milošević danas je gostovao u emisiji "Premijera - Vikend specijal", a ovom prilikom on je govorio kako sve izgleda u Beloj kući.

On je priznao da nekad ne može da se suzdrži, pa mu je "Afera šerpa" kada je Maja Marinković ispolivala Marka Miljkovića mlekom bila jedan od najsmešnijih trenutaka u ovoj sezoni "Zadruge".

Foto: TvPink Printscreen

Ja kao voditelj nisam mogao da se suzdržim, ja sam umro od smeha. To ne može ni na filmu da se napravi. On je tako lepo stao, ona mu stavila tu šerpu punu mleka, mleko mu se razlilo ravnomerno, to bi bila odlična reklama za mleko - otkrio je voditelj.

Foto: TvPink Printscreen

Milan je istakao da je doživeo i nekoliko neprijatnih situacija otkako vodi "Zadrugu", te da su mu fanovi pojedinih učesnika otvoreno pretili.

Ja imam i nekoliko sudskih postupaka protiv ljudi koji su mi pretili na Instagramu, to su ozbiljne pretnje, pretili su mi ubistvom, da će ubiti mene, moju majku - rekao je Milošević.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: UPOZNAO IH JE NOVAK ĐOKOVIĆ! Evo kako danas izgleda teniser koji je bio u vezi sa Anom Ivanović, pa oženio pevačicu, a onda sa njom dobio dete! (FOTO)

R. L.

#Milan Milošević

#Premijera-Vikend specijal

#Zadruga 2

'