AKTUELNO

Oguglala je na sve priče.

Proteklih nedelja domaća javnost brujala je o tome da se pevačica Rada Manojlović navodno tajno udala za svog kolegu Harisa Berkovića, da je već u blagoslovenom stanju, kao i da su Harisovi roditelji očajni zbog njegovog postupka.

Foto: TvPink Printscreen

Ipak, ekipa emisije "Premijera" srela je Radu na jednom njenom nastupu u prestonici, a ona je otkrila zašto se nije oglašavala u medijima i da li je istina ono o čemu se toliko pričalo i pisalo.

Nema me, malo se odmaram od svega, kad nemam nove pesme, glupo je da pričam non-stop o sebi - započela je Manojlovićeva, a zatim dodala:

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: NAVUKAO GNEV NACIJE: Darka Lazića zbog jedne izjave o sinu Alekseju stavili na STUB SRAMA, ovo su mu OŠTRO ZAMERILI! (FOTO)

Ja moram da kažem da su mene svi zvali, čestitali, što znači da se i dalje veruje. Ja nemam ništa protiv, mnogo mi je lepo kad se ljudi raduju zbog nečije sreće, pa makar to bila i lažna sreća. U ovom trenutku nema razloga za čestitanje, ali nemam ništa protiv braka i trudnoće. Nama je super, lepe su nam slike... Znam da je ljudima čudno kako na takvu stvar mogu da oguglam, ali eto... Ništa se nije desilo, ništa ne mrda, da se nešto dogodilo ja bih se oglasila, dala bih intervju.

R. L.

#Haris Berković

#Radmila Rada Manojlović

'