AKTUELNO

Darko je istog dana izveo svog sina iz porodilišta.

Juče je popularni pevač Darko Lazić izveo iz porodilišta svog sina Alekseja i verenicu Marinu Gagić, koja se u ponedeljak porodila. Nekoliko sati kasnije, Darkova bivša supruga Ana Sević organizovala je proslavu rođendana za njihovu petogodišnju ćerkicu Lorenu.

Foto: TvPink Printscreen

Ipak, Lazić se nije pojavio na ovoj proslavi, a ekipa emisije "Premijera" bila je na licu mesta, pa je Ana prenela svoje utiske.

Zahtevno je za ljude koji su kao ja, koji su perfekcionisti kao ja, ali ja uživam u tome i navikla sam da sve tako funkiconišem sve mora da bude pod kontrolom, ali za svoje dete ništa mi nije teško. Ona je divno dete, ovkvih deset bih mogla da gajim istovremeno koliko je divna - rekla je Sevićka.

Foto: TvPink Printscreen

Na pitanje zašto Darko nije prisutan na rođendanu svoje ćerke, Ana je kratko rekla "Nije", a zatim je iznela svoj komentar na to što su se mnogi iznenadili jer je čestitala Darku na rođenju sina.

Nema mesta za neke priče, meni je fascinantno i strašno što je to nešto neočekivano, za mene nema mesta za takve priče, meni je sasvim normalno da mi tako funkcionišemo i da jedno drugom želimo sve najlepše. Ja njemu želim sve najbolje uvek, tako je i ovaj put u njegovoj najlepšoj ulozi u životu - navela je pevačica.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: NE ČEKA KUSUR NIKAD: Komšije Saše Kovaćevića otkrile sve o pevaču! Da li će mu se ovo dopasti? (FOTO)

Na proslavi Loreninog petog rođendana pojavili su se i Nikolina Kovač i Saša Kapor, koji su dugogodišnji prijatelji Ane Sević i njenog bivšeg supruga.

R. L.

#Ana Sević

#Premijera-Vikend specijal

'