AKTUELNO

Otkrila i u čijoj majici spava!

Pevačica Andreana Čekić već mesecima je u žiži javnosti. Otkako je objavila da se razvodi od svog supruga Ivana Miladinovića, prati se svaki njen korak, a kada je procurila informacija da ima novog dečka, koji je još uvek zvanično oženjen, svi su bili šokirani!

Foto: TvPink Printscreen

Situacija se, čini se, sada malo primirila, a pevačica je nedavno objavila novu pesmu "Tuđa majica" koja je privukla veliku pažnju zbog provokativnog teksta.

Prvi vikend kad sam je pevala u Novom Sadu, odmah su je svi pevali i videla sam da su reakcije sjajne. Poruka koju sam htela da dam je prošla onako kako sam želela. Kao što piše na kraju spota - "Stop nasilju nad ženama". Meni je omiljeni deo teksta "Kap sam vode njemu na dlanu". Spavam u majici svog dečka zato što je šira, komotna je, pa šta ću (smeh) - ispričala je Andreana pred kamerama emisije "Premijera".

Ona je otkrila i da li je u kontaktu sa bivšim mužem.

Sa bivšim mužem nemam kontakt, ne čujemo se, razvod je i dalje u toku i jedva čekam da se to desi - kratka je bila Andreana.

Foto: TvPink Printscreen

Pevačicin kum Darko Lazić pre nekoliko dana je postao otac po drugi put kada je njegova verenica Marina Gagić na svet donela njihovog sina Alekseja, a Andreana ne skriva koliko je srećna zbog njih, te otkrila kako je bila na proslavi u njegovom rodnom Brestaču.

Kum je dobio sina Alekseja, divno, proveli smo se lepo, onako kako Darko voli, kod kuće, sa najbližima. Svi koji su bili tu od kolega su zapevali - ispričala je Andreana.

Foto: TvPink Printscreen

Šta je još pevačica otkrila pogledajte u nastavku ili na zvaničnom Jutjub kanalu emisije "Premijera".

Autor: N. Vujčić

#Andreana Čekić

#Ivan Miladinović

#Premijera

#Razvod

'