separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

NAJVIŠE POTEGNEM KAD SU DOMAĆA SLAVLJA U PITANJU! Ana Bekuta priznala šta mora da radi na proslavama: UVEK IZVUČEM NAJDEBLJI KRAJ! (VIDEO)


Progovorila i o svojim humanim delima!


Pevačica Ana Bekuta traje već 34 godina na našoj estradi i to veoma uspešno. Bez njene pesme ne može da prođe nijedno slavlje, a čini se da ona ne planira da prestane da nas uveseljava u skorije vreme. 

Iako je već dugo na estradnom nebu, nisu joj dosadila gostovanja, spremanje i putovanja, pa je tako pevačica juče gostovala u najgledanijem jutarnjem programu "Novo jutro" na televiziji Pink, a onda je progovorila i za emisiju "Premijera", te otkrila koliko joj je trebalo da se spremi i da li joj vrućine teško padaju. 

Spremanje je počelo jutros u 8 doručkom, pa je onda moja šminkerka bila u 9 kod mene i krenula sam u 10. Teško mi ide, s obzirom da stalno menjam, klimatizovana prostorija, pa onda napolje... Ali držim se, kada vidim da mi je loše, ja ne izlazim napolje - kaže Ana.

Autor: TvPink Printscreen

Pevačica je poznata po tome da uvek voli da pomogne i pruži onome kome je to potrebno, ali nije neko ko to ističe u javnosti.

Ja o tome ne volim da pričam jer to što ja pomažem želim da bude samo moje. Prosto osetim kada treba da pomognem, to i učinim, nevezano za situacije, za neku kampanju, za apele. Gde mogu, ja i pomognem - kaže pevačica koja dodaje da društvene mreže imaju veliku ulogu u svemu tome: 
Ljudi nama veruju kad prosleđujemo nekakve apele. Znaju da to nije prevara i da je prava priča, veliku zaslugu društvene mreže imaju u svemu ovome.

Autor: TvPink Printscreen

Kada su slavlja u pitanju, pevačica priznaje da se "koplje uvek slomi na njoj" te da mora da zapeva, a za septembar priprema pravu feštu.

Najviše potegnem kada su domaća slavlja u pitanju, ja izvučem najdeblji kraj. Šalim se, ja volim da pevam i to kad radim, ja se osećam uzvišeno. Što se tiče slavlja, moj 60. rođendan dolazi u septembru i želim da to proslavim sa svojim prijateljima, videćemo da li će biti tamburica ili neki domaći bend - zaključila je pevačica.

Autor: TvPink Printscreen

Šta je Ana još ispričala pogledajte u nastavku ili na zvaničnom Jutjub kanalu emisije "Premijera". 

Autor: N. Vujčić

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti