AKTUELNO

Planira da sa sinom otputuje van zemlje.

Nedavno je u medijima odjeknula vest da su se pevačica Goga Sekulić I njen izabranik, sportista Uroš Domanović otpratili sa društvene mreže Instagram, te da će se njih dvoje rastati. Međutim, Goga je odlučila da glasinama stane na put i pred premijernim kamerama otkrije u kakvim je zapravo odnosima sa Urošem.

PROČITAJTE JOŠ: NIJE ODOLELA, A DA NE OVEKOVEČI OVAJ PRIZOR! Ceca objavila Anastasijinu fotku bez TRUNKE ŠMINKE! Šta će joj ćerka reći na ovo?

Foto: TV Pink Printscreen

- Putujem sa bebom, Uroš će se pridružiti kad bude imao vremena, a ja i bebica idemo da uživamo. On će doći. Čuj 100%! Danas više ne znaš šta je 100% – rekla je Goga u emisiji ‘’Premijera’’, čime je svima jasno stavila do znanja da se neće rastati od Domanovića, a onda je otkrila zbog čega se Uroš naljutio na nju.

Foto: Printscreen Instagram

- On je pročitao da sam ga ja otpratila sa Instagrama. Malo se naljutio, ali dobro… Ispada da smo mi prvi slučaj da su roditelji razdvojeni trenutno zbog posla I karijere. Ne. Ja kada sam bila mala, nama je tata radio po Evropi i svetu, dolazio je kad je imao odmor, ili bi sestra i ja sa mamom odlazile kod njega – rekla je pevačica.

O čemu je Goga još pričala u ‘’Premijeri’’, saznajte u nastavku:

Autor: Pink.rs

#Goga Sekulić

'