AKTUELNO

Novi izazovi za zadrugare.

Rvanje zadrugarki u čokoladi pre dve nedelje u emisiji "Amidži šou" pratio je milionski auditorijum, a sinoć je Veliki šef pripremio novi izazov za učesnike najgledanijeg rijalitija na ovim prostorima koji je održan u istoj emisiji.

Pored toga što Veliki šef svakodnevno zadrugarima postavlja nove izazove,  sa jednim od najvećih oni su se susreli tokom sinoćne večeri kada su snage odmerili u jahanju mehaničkog bika i udranju u "krušku". U superfinalu "jahanja bika" najduže je izdržala Maja Marinković, dok je muškarac koji je odneo pobedu bio Savo Perović. S druge strane, u udaranju kruške kod žena pobedom se okitila Mina Vrbaški, dok je od muškaraca pobedio Marko Marković.

Foto: Pink.rs/Srđan Kuvekalović

Atraktivna zadrugarka Sanja Stanković prokomentarisala je kako bi se njena devojka Jovana Tomić Matora snašla u ovom izazovu.

Foto: TV Pink Printscreen

Jovana spava trenutno, meni je krivo što ona nije došla da jaše ovog bika, ona bi bila top. Mislim da bi bila zanimljivija, ona ima jake noge, ona je jaka devojka, nema veze to što je krupnija, buckasta, ali je i te kako jaka, bolje bi se snašla i od Maje i od Marijane - istakla je Sanja ekipi emisije "Premijera".

Svoje učešće i utiske podelila je i Aleksandra Subotić, koja nije bila oduševljena svojim plasmanom.

Foto: TV Pink Printscreen

Bila sam užasna na ovom biku, zato što je mene zaista bilo sramota - istakla je Aleksadra.

Ovog jutra Veliki šef je iznenadio zadrugare pošto im je poslao pismo i saopštio da je 6. jul datum kada ćemo konačno svi zajedno saznati ko je pobednik drugog serijala Zadruge, a kako se sama reč "pobeda" sve češće spominje na velelepnom imanju, zadrugari su otkrili ko bi po njihovom mišljenju mogao da ponese ovu laskavu titulu u najgledanijem rijalitiju koji pomera sve granice.

S obzirom na to da znamo kako je bilo na Zadrugoviziji, mislim da će biti borba između Lune i Stanije - kratka je bila Sanja.

Svoje mišljenje o pobedniku istakla je i Mina Vrbaški.

Foto: TV Pink Printscreen

Luna, definitvno. Mislim da je zaslužila jer se eto i u prvoj sezoni pokazala, dala je toliko gledanosti, tako da mislim da je ona pobednik Zadruge 2 - istakla je Mina ekipi emisije "Premijera".

Nešto drugačijeg mišljenja bio je Branislav Radonić Brendon.

Foto: TV Pink Printscreen

Dosta njih želi da pobedi i ponašaju se poprilično nenormalno, animalno, beskrupulozno i vulgarni su. U zadnje vreme poludeli su zbog tog finala - rekao je u svom stilu Brendon.

Toma Panić je imao jasan odgovor.

Nagađa se, priča se, Luna ili Stanija, to je to - kratak je bio Toma.

Foto: TV Pink Printscreen

Ljubavne zavrzlame uselile su se u Belu kuću u kojoj emotivni odnosi svakodnevno nailaze na vidne turbulencije.

Jedan od zadrugara koji je privukao pažnju javnosti svojim emotivnim odnosom sa Stanijom je Marko Marković koje ističe da će dati sve od sebe da opstane njegova veza sa atraktivnom zadrugarkom.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ću iskreno da se trudim da moja veza opstane. Iako svi pričaju da smo fejk, ali navikli smo na to. Smatram da ćemo da opstanemo - iskren je Marko.

Zadrugari su otkrili kakav je osećaj dok posmatraju svoje cimere koji uživaju u emotivnim vezama i koji sa njima provode dane i noći.

Nijedna veza mi ne deluje stvarna. Sve veze mi deluju da su na neki način fejk i dosta izveštačeno zarad šoua - jasan je Brendon.

Foto: TV Pink Printscreen

Lazar Jeremić je bio drugačijeg mišljenja.

Anina i Davidova ljubav, mislim da je najača. E sad šta će biti kad izađemo, to nemam pojam - rekao je Jeremić.

Foto: TV Pink Printscreen

Aleksa Savić je onaj zadrugar koji ipak podržava Lunu i Marka.

Marko i Luna, za njih smatram da će uspeti. Nekako, oni su mi najviše fini za spolja - iskren je Aleksa.

Foto: TV Pink Printscreen

Sa druge strane Maja Marinković tvrdi da je Marko Miljković sa Lunom iz koristi.

Ja i dalje smatram da je Marko Miljković u vezi sa Lunom samo fejk, jer sve to radi zarad boljeg plasmana. Takođe mislim da u vezi Stanije i Marka prijaju jedno drugom, ali što se tiče neke jače emocije, nema ništa od toga - jasna je bila Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Dorotea Jovanović ne želi da ulazi ni u čije veze i probleme.

Ja ne ulazim u tuđe priče, ne gledam tuđe registarske brojeve, a ne dajem ni da gledaju u moj registarski broj - neutralna je Dorotea.

Foto: TV Pink Printscreen

Na kraju, Ljuba Pantović smatra da se svi foliraju.

Ima dosta foliranata za izvoz, evo kako se bliži kraj još su veći foliranti, tako da ja često sedim u onoj palati i mislim se gde sam ja to sletela - iskrena je Ljuba.

Ceo prilog iz ''Premijere'' pogledajte u nastavku:

Pink.rs

#Premijera

#Rijaliti Zadruga

#Zadruga - RTV Pink

#Zadruga 2

'