AKTUELNO

Imaju korektnu komunikaciju.

Najgledanija emisija o poznatima na ovim prostorima "Premijera" sinoć je proslavila peti rođendan. Tim povodom, ekipa ove emisije napravila je glamuroznu proslavu u jednom prestoničkom restoranu gde se okupio veliki broj poznatih ličnosti sa domaće javne scene.

Među njima je i popularni pevač, član žirija muzičkog takmičenja "Pinkove zvezde", Sloba Radanović koji je za naš portal otkrio zašto najbolju saradnju ima upravo sa "Premijerom".

Najpozitivnija saradnja sa novinarima ikada. "Premijera" ne ide po svaku cenu na taj publicitet, senzacionalističkim naslovima i tako dalje, već publiku privlači i zadržava pozitivnim stvarima, lepim reportažama i retro pristupom novinarstvu, meni se to dopada. Cela ekipa je previše pozitivna i druželjubiva, uvek smo imali lepu saradnju i uvek ćemo je imati - naveo je Sloba, a zatim se osvrnuo i na takmičenje, koje se približava finalu:

Foto: Pink.rs/Srđan Kuvekalović

Baš me zanima ko će osvojiti nagradu, ko će biti u top tri i da li će uspeti da iskoriste tu priliku koju su dobili, da li će krenuti u pravom smeru, a ja bih baš voleo da vidim. Čini mi se da sam im malo i gledao kroz prste jer stvarno znam kako je to da ti neko sudi. Ja ne volim da sudim drugim, ali sam bio u takvoj poziciji da sam morao, ali sam uvek gledao da i kada treba da budem strog i negativan da to opet bude na neki lep način.

Radanović je otkrio i kako se oseća dok sedi pored svoje bivše supruge koja je takođe članica žirija u "Pinkovim zvezdama", te je istakao da su u korektnim odnosima.

Foto: Pink.rs/Srđan Kuvekalović

PROČITAJTE JOŠ: Aleksandra Mladenović završila na INFUZIJI: Osetila je malaksalost i odmah se obratila lekarima! (FOTO)

Mi korektno komuniciramo, ništa specijalno, ok smo, nismo nešto prebliski, ali nismo ni u nekoj svađi. Damir se šali sa nama, bocka, provocira jer zna da to izazove neke smešne reakcije i da je gledano. Sve gledao da usmerimo u neki pozitivni tok - rekao je pevač.

Kompletan intervju sa Slobom Radanovićem pogledajte u snimku koji sledi.

Pink.rs

#Premijera

#Slobodan Radanović

'