separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

NISAM ZNAO ŠTA IMAM DOK GA NISAM IZGUBIO! Otac Darka Radovanovića progovorio o sinu i otkrio DA JE PEVAČ MOGAO I RANIJE DA NASTRADA! POTRESNA ISPOVEST NATERAĆE VAM SUZE NA OČI!


Tuga i bol!


Pevač Darko Radovanović tragično je nastradao 11. juna 2011. godine kod Ostružnice, a ova vest pogodila je mnoge koji su uživali u njegovom glasu i muzici. Njegova porodica i danas ne može da se oporavi od njegove smrti, a Darkovi roditelji prvi put su smogli snage da progovore za jednu televizijsku emisiju i odabrali su "Premijera - Vikend specijal"

Autor: TvPink Printscreen

Darkov otac Vidoje otkrio je da je uvek bio ponosan na svog sina, iako je ponekad imao i neku primedbu.

Ako treba početi odnekle priču, to je da je pre propevao nego progovorio. On je bio profesorsko dete, a kasnije sam ja postao otac pevača Darka Radovanovića - kaže Vidoje i dodaje da je za njega i njegovu suprugu bilo bitno da im sin završi fakultet:
On je sve to odrađivao savršeno, putujući iz Šapca, legne na zadnje sedište kad završi svirku i spava do Beograda, do fakulteta, pa ga onda kolege tu čekaju dok završi predavanja.

Autor: TvPink Printscreen

Tokom Darkove karijere, bilo je više situacija o kojima on nije želeo da priča roditeljima, a u jednoj od njih mogao je da nastrada. 

Neki dečko je držao dva sata pištolj na kolenu, terao ga, maltretirao, kasnije su postali dobri prijatelji, ali ovaj je bio pijan - ispričao je Vidoje koji je progovorio i o poslednjem razgovoru koji je imao sa sinom, koji je dan pred pogibiju gostovao na televiziji Pink:
Tog dana me pita "Jesi gledao", ja kažem "Jesam" i to je bio prvi put da nisam imao zamerku na njegovo gostovanje neko i to je bio naš poslednji razgovor. Ja tad nisam znao da sam srećan. Tek kad sam ga izgubio, znao sam šta sam izgubio - rekao je vidno potresen Vidoje, koji je otkrio da je Darkova ćerka njegova kopija i da im unuci daju snagu da nastave dalje. 

Autor: TvPink Printscreen

Autor: N. Vujčić

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti