AKTUELNO

Sve vesti o poznatima na jednom mestu!

Sve najakutelnije informacije iz života javnih ličnosti saznaćete, kao i uvek, ove nedelje od 14 časova u novom izdanju emisije "Premijera - Vikend specijal" od voditelja Ognjena Nestorovića i Tijane Price.

Foto: TvPink Printscreen

U rubrici „Priča nedelje“ vas očekuje teška tema koja je obeležila sedmicu za nama, a tada ćete čuti šta imaju da kažu roditelji pevačice i aktuelne učesnice "Zadruge 2" Nadežde Biljić, koja je pretrpela fizičko nasilje od strane Mikija Đuričića.

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TvPink Printscreen

Prošlo je osam godina od saobraćajne nesreće u kojoj je život tragično izgubio pevač Darko Radovanović. Pred kamerama emisije "Premijera - Vikend specijal" Darkova mama Stana i otac Vidoje u emotivnoj ispovesti pričaće o poslednjem susretu sa sinom i danu kada su saznali za tragičnu vest.

Foto: Printscreen YouTube/AL HAMED, Pink.rs/R.L.

Saznaćete i šta se dešava iza kulisa takmičenja "Pinkove zvezdice - all stars", a ove nedelje lepe vesti stigle su nam i od pevačice Seke Aleksić koja je otkrila ekskluzivno za portal Pink.rs da je u drugom stanju. Međutim, u životu ove pevačice proteklih dana i nije bilo sve sjajno, s obzirom na to da su joj uhapsili brata Nedžada Ramira, zbog sumnje da je u više navrata pokušavao da iznudi novac.

Foto: Printscreen Instagram/ramicnedzadkinez

Ekskluzivno u emisiji „Premijera – Vikend specijal“ možete zaviriti na snimanje novog spota Emine Jahović, koja je samo ekipu ove emisije pozvala da sa njom provedu jedan snimajući dan.

Foto: TV Pink Printscreen

Takođe, od Živorada Žike Nikolića ćete saznati sve detalje o napadu koji je doživeo u Mionici, dok nas glumac i voditelj Milan Kalinić vodi na fudbalsku utakmicu seniora Prve Beogradske lige, gde veoma uspešno brani mrežu.

Foto: TV Pink Printscreen

Gost emisije je pevačica Goca Tržan, koja predstavlja novu numeru „Magnet za samoću“.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE: EKSKLUZIVNO: Roditelji Nadežde Biljić u emisiji 'Premijera – Vikend specijal' govore o tužbi protiv Mikija Đuričića! (FOTO)

Pink.rs

#Premijera-Vikend specijal

'