AKTUELNO

Nakon što je predstavila novi spot za svoj veliki hit, Ceca Ražnatović otkrila je pravu istinu o vezi sina Veljka i manekenke Ane Cakić.

Najveća balkanska zvezda Svetlana Ceca Ražnatović juče je predstavila visokobudžetni spot za pesmu "Nevinost", koji je odmah prikupio brojne pozitivne komentare. Veliku pažnju privukao je i maneken koji je imao tu čast da se nađe u Cecinom spotu, a pevačica je prezadovoljna zbog toga što je izabrala baš njega.

Foto: Printscreen Instagram

- Aleksandar je iz Niša, moj zemljak, južnjak. Sjajno se slika, divan je momak i mnogo mi je drago što je iz mog kraja. Vidim po reakcijama devojaka da će imati pune ruke posla - kroz smeh je rekla Ceca i dodala da su svi članovi njene porodice oduševljeni spotom.

- Svi smo se okupili i gledali spot. Svima se sviđa, oduševljeni su - kaže Ceca.

Foto: YouTube screenshot

Iako je ekranizacija pesme rađena na veoma niskim temperaturama, pevačici ništa nije moglo da pokvari sjajno raspoloženje, a za "Premijeru" otkrila je kako je proteklo samo snimanje.

Foto: Printscreen

- Ja sam bila mirna kao buba. Uopšte nisam agresivna po prirodi, nema izliva besa. Ako nešto mrzim, to su agresivni ljudi. Ne volim napetu atmosferu, ne podnosim pritisak - svi treba da budu nasmejani i naspavani, da bi mogli da funkcionišu.

Prethodnih dana mnogo se pisalo o navodnom raskidu njenog sina Veljka i manekenke Ane Cakić, ali muzička zvezda demantuje da ovaj par ima probleme u svom emotivnom odnosu i prvi put pred premijernim kamerama govori o njihovoj vezi.

Foto: Instagram

- Ma, to apsolutno nije tačno. Oni sjajno funkcioništu, deca se vole, obožavaju i ja im držim palčeve. Znam da me neće pitati kakvu će ženu da oženi, niti treba da me pita. Može da zatraži savet, ali ja o tome ne mogu da odlučujem, niti ne želim - iskrena je Ceca, koja je na račun devojke svog sina ima samo reči hvale.

Foto: Printscreen

Ja nju apsolutno podržavam, mnogo je draga, divna... Divno vaspitano dete. Odmah smo se konektovale, ja je mnogo volim, zaista - rekla je Ceca.

Foto: Printscreen

Ona jedva čeka predstojeći nastup u bugarskoj areni i druženje sa tamošnjoj publikom, budući da je fanovi iz Bugarske neizmerno vole.

- Da sam voljena tamo - najvoljenija sam, slobodno mogu da se pohvalim, mada to mrzim iz dna duše. Više volim da moja dela i pesme govore o meni. Sa Bugarima imam posebnu konekciju, zaista - priznala je Ceca.

Ostatak premijernog intervjua pogledajte u nastavku:

Autor: D. Tanasijević

#Ana Cakić

#Premijera

#Svetlana Ceca Ražnatović

#Veljko Ražnatović

#pevačica

'