AKTUELNO

Njeni verni fanovi su ovo jedva čekali.

Ana Nikolić posle tri godine medijske pauze rešila je da se vrati na muzičku scenu Srbije i to novim albumom koji uveliko priprema.

Ona je danas imala ekskluzivni intervju sa voditeljem i urednikom emisije "Premijera - Vikend specijal" Ognjenom Nestorovićem, pa je tom prilikom pričala o svojoj ćerki Tari, razvodu, problemima sa kilogramima, ali i o novim pesmama.

Foto: TvPink Printscreen

Nikolićeva je ovom prilikom ekskluzivno otkrila i deo teksta svoje nove pesme, koja već podseća na njene stare srceparajuće balade.

Teturam, tražim se, u hodu menjam se. Moj je haos moj mir, od svojih snova se branim, sve teže branim se, treznim i pijem. I kad u glavi savladam te, u srcu uvek nadvladaš me, tamo loše te krijem - glasi deo Anine nove pesme.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: ISTINA JE DA SAM GA OTPRATILA: Goga Sekulić se uključila uživo u emisiju, pa otkrila DA LI SE RAZVODI OD UROŠA! (FOTO)

Ovim stihovima Nikolićeva je otkrila kako se trenutno oseća i kakav je njen emotivni status, a da li ih je posvetila bivšem mužu Rasti zna samo ona.

R. L.

#Ana Nikolić

#Premijera-Vikend specijal

'