AKTUELNO

Danas je sve šokirala vest da se poznati par navodno razvodi.

Mediji od jutros bruje o tome da je popularna pevačica Goga Sekulić na korak od razvoda od svog dugogodišnjeg partnera Uroša Domanovića.

U današnjem izdanju emisije "Premijera - Vikend specijal" uključila se Goga, koja je ove navode demantovala, ali je potvrdila da su se "otpratili" sa Instagrama. Zbog čega su se dolučili na ovaj potez, nije otkrila, međutim, izgleda da od razvoda nema ništa.

Foto: Instagram

Pred premijernim kamerama govorila je i Gogina prijateljica Dara Bubamara, koja je pevačicu i upoznala pre četiri godine sa Domanovićem.

Eto upoznala sam i Rastu i Anu, ja ne znam šta se dešava. Ja nisam čula za to. Skoro sam bila na krštenju, izgledali su mi super. Mislim da je to patka, ne verujem u to - rekla je Dara.

Foto: TvPink Printscreen

Bubamara je otkrila i da trenutno nema dečka, te da nije zaljubljena, ali da je uvek tu njen bivši suprug Milan, koji je ujedno i njen najbolji prijatelj.

Nemam jaču polovinu. Zato sam lepa i zgodna, zato što sam sama. Imam puno podrške što se tiče muškaraca, moj otac, moj brat, moj Milan. On će uvek biti moj Milan zato što je divan čovek, koji je moj prijatelj. Pišu momci, ali dosadni su više. Devojke mi ne pišu, ja sam poznata kao strastvena žena i nikad ne bih bila u tom filmu - navela je pevačica, a zatim dodala da je teško pronaći primer bivših supružnika koji su u tako dobrim odnosima kao njih dovje.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: ISTINA JE DA SAM GA OTPRATILA: Goga Sekulić se uključila uživo u emisiju, pa otkrila DA LI SE RAZVODI OD UROŠA! (FOTO)

Mi smo nešto posebno, taj odnos ne može ništa da ima. Mi smo najbolji prijatelji, čujemo se po čitav dan, tu smo zbog sina, jako smo dobri prijatelji, pomažemo se. Ne pričamo o ljubavi, jer ni on ni ja nemamo ljubavnu vezu. Mi smo stvarno predivni. Doživeti od čoveka, s kojim ste bili tako dugo, da vam donese doručak u krevet je zaista nešto posebno - zaključila je pevačica.

R. L.

#Dara Bubamara

#Goga Sekulić

#Premijera-Vikend specijal

'