AKTUELNO

Odlučila da demantuje maliciozne komentare.

Popularna pevačica Ana Nikolić uskoro će se vratiti na estradno nebo Srbije svojim novim albumom, pa je tim povodom bila današnji gost u emisiji "Premijera - Vikend specijal".

Ona je voditelju i uredniku ove emisije Ognjenu Nestoroviću otkrila mnogo toga o svom privatnom životu, ćerkici Tari, razvodu, ali i o problemima sa viškom kilograma, sa kojima se bori posle porođaja.

Foto: TvPink Printscreen

Uozbiljila sam se, počela sam da razmišljam poslovno, do sad sam samo letela na ćilimu. Meni je bilo preče da obiđem ceo svet, da nosim najbolje cipele, da budem negovana, nego da ulažem u stanove, zgrade i da čuvam pare u banci. Neću to raditi ni sada, međutim sada imam jednu osobu koja je tu sa mnom, a sada je još odgovornija, mog brata. Radi se o jednoj fenomenalnoj ponudi koju sam dobila od izvesnih ljudi. Mučeni ljudi, čitajući sve te naslove, jer zaboga nisam izašla iz porodilišta kao "Romale, romali", su mi ponudili jednu vrstu saradnje. Ja sam uz pomoć tog proizvoda uspela da skinem nekih 15 kilograma za dva meseca, iz uz pomoć treninga, korigovane ishrane i lasera, jer kada se mršavi javljaju se i problemi sa kožom. Ali uskoro krećemo sa prodajom tableta za mršavljenje. One utiču na centar za glad. Ja bez tih tableta ne mogu da utičem na to, jer ja sam neko ko voli da jede. Bilo je malicioznih komentara, ne znam čemu to, ali ok i to smo preživeli. Nisam radila liposukciju, to moram da demantujem, pijem tablete, idem na lasere i pazim šta jedem - objasnila je pevačica.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: BLISTA U OSMOM MESECU TRUDNOĆE! Supruga srpskog reprezentativca objavom na Instagramu pokrenula lavinu komentara! (FOTO)

Podsetimo, u medijima se nedavno pojavila informacija da se Nikolićeva podvrgla liposukciji, što je ona ovom prilikom oštro demantovala.

R. L.

#Ana Nikolić

#Premijera-Vikend specijal

'