AKTUELNO

Članica žirija ne krije zašto više ne sedi u crvenim stolicama sa pop pevačicom.

Dara Bubamara vratila se u ''Pinkove zvezde'', ali njena koleginica Aleksandra Radović nije. Dugo se spekulisalo zbog čega pop zvezda nije više članica žirija, a onda je Dara otkrila:

- Navodno je Aleksandra otišla jer, meni se desila takva stvar da sam morala da napustim emisiju, a ona je otišla zbog Maje Nikolić.

Foto: YouTube screenshot

Nakon toga, Bubamara je otkila i šta misli o žiriranju Maje Nikolić.

- Maja je okej. Dobra je za šou program - istakla je Dara u emisiji ''Premijera''.

Mnogi su pomislili da je pevačica otišla iz ''Pinkovih zvezda'' kako bi uradila nekoliko estetskih korekcija, a ona tvrdi da to nije istina i da ima sve papre da je operisala slepo crevo.

- Znaju svi da sam bila u Urgentnom centru. Znaju me svi doktori. Imam i papire i otpusne liste. Nisam ništa korigovala, to nije istina. Ako nečim mogu da se pohvalim onda su to ženske obline - otkrila je Dara.

Budući da se već neko vreme priča da je pevačica u vezi sa košarkašem Duškom Bunićem, ona to ne komentariše . Međutim, njen smeh nakon pitanja ''Da li voli košarku'' odao je.

- Obožavam. Samo ću ti reći da sam mnogo ponosna kako to radim u poslednjih nekoliko meseci. Ja sam jako srećna i mislim da se to vidi po meni - rekla je Dara kroz smeh.

Foto: YouTube screenshot

Foto: YouTube screenshot

Ukoliko ste propustili emisiju ''Premijera'', repriza je u 15 časova i u ponoć. U svakom trenutku svaku epizodu možete pogledati na zvaničnom Jutjub kanalu.

Autor: B. Radonić

#Dara Bubamara

#Premijera

'