AKTUELNO

Glumica uvek gleda sve sa pozitivne strane.

Glumačka legenda Olga Odanović osvojila nas je ulogom Agbabice, strine iz Knina Despotove devojke Milene, u seriji "Šifra Despot", koju možete pratiti nedeljom od 20 časova na televiziji Pink. Tokom svog života i karijere glumica se susretala sa pozitivnim, ali i negativim izazovima koje nosi svaki dan. Sada je glumica otkrila da je bila žrtva prijateljske izdaje.

Foto: TV Pink Printscreen

Bila sam, nažalost, bila sam. Ali dobro, ja to uvek gledam sa neke pozitivne strane. Ja kažem, verovatno je to moralo da se desi, jer iz takvh stvari i jedna i druga strane uči, i ova koja je izdala i oni koji su izdani - rekla je Olga za emisiju "Premijera".

Foto: TV Pink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: UOPŠTE NISAM SLATKA, VEOMA SAM STROGA: Ceca otkrila kakva je prema svojoj deci, pa priznala šta joj je bila životna želja! (VIDEO)

Prema tome, nije to loša škola, naučite nešto iz toga. Ja uvek naučim, nešto što je pozitivno, nešto što je pouka, na šta više trebaš obratiti pažnju. Nekad ljudi stupaju u te prijateljske i drugarske odnose malo površno - rekla je glumica.

Podsetimo, od septembra, igrani program obogatiće ružičastu televiziju, u okviru kog ćemo imati prilike da gledamo i ovu glumicu bogatog iskustva koja seriji "Crveni mesec" predviđa svetlu budućnost.

Ceo prilog iz ''Premijere'' pogledajte u nastavku:

Pink.rs

#Olga Odanović

'