separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

UČE I ONI KOJI SU IZDALI I KOJI SU BILI IZDANI: Olga Odanović nikad iskrenije progovorila o prijateljstvima koja su se neslavno završila! (VIDEO)


Glumica uvek gleda sve sa pozitivne strane.


Glumačka legenda Olga Odanović osvojila nas je ulogom Agbabice, strine iz Knina Despotove devojke Milene, u seriji "Šifra Despot", koju možete pratiti nedeljom od 20 časova na televiziji Pink. Tokom svog života i karijere glumica se susretala sa pozitivnim, ali i negativim izazovima koje nosi svaki dan. Sada je glumica otkrila da je bila žrtva prijateljske izdaje.

Autor: TV Pink Printscreen

Bila sam, nažalost, bila sam. Ali dobro, ja to uvek gledam sa neke pozitivne strane. Ja kažem, verovatno je to moralo da se desi, jer iz takvh stvari i jedna i druga strane uči, i ova koja je izdala i oni koji su izdani - rekla je Olga za emisiju "Premijera".

Autor: TV Pink Printscreen

Prema tome, nije to loša škola, naučite nešto iz toga. Ja uvek naučim, nešto što je pozitivno, nešto što je pouka, na šta više trebaš obratiti pažnju. Nekad ljudi stupaju u te prijateljske i drugarske odnose malo površno - rekla je glumica.

Podsetimo, od septembra, igrani program obogatiće ružičastu televiziju, u okviru kog ćemo imati prilike da gledamo i ovu glumicu bogatog iskustva koja seriji "Crveni mesec" predviđa svetlu budućnost.

Ceo prilog iz ''Premijere'' pogledajte u nastavku:

Pink.rs

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti