AKTUELNO

Smatra da 'Državni službenik' može da parira mnogim svetskim produkcijama!

Glumac Nebojša Dugalić osvojio je javnost ulogom operativca Milojevića u seriji "Državni službenik", a iako se odlučio za umetnost, on je priznao da mu je životna želja bila da se oproba kao kasir u prodavnici.

Foto: TvPink Printscreen

Jedna od moja prvih želja je bila da radim za kasom. Ja sam uvek bio fasciniran kako kasirke to rade - rekao je glumac za emisiju "Premijera" i dodao:
Nikada toga nije dovoljno i uvek može još više, još bolje. Suština je samo u tom nekom kreativnom pristupu. Verovatno bih se bavio muzikom ili slikarstvom ili sedeo negde i čitao knjige.

Foto: TvPink Printscreen

Kada je u pitanju hit serija 'Državni službenik' glumac ističe da je jako zadovoljan što su gledaoci znatiželjni da znaju šta će biti u narednim epizodama, jer to znači da ih intrigira ono što se dešava.

Ne smemo da spojlujemo što bi rekli mladi, ali to je dobra stvar, čim postoji znatiželja, znači da ljude interesuje da vide šta će biti dalje. Ja stvarno uživam u toj seriji, teško da mogu da imam distancu od nečega što sam radio, uvek mi se čini da sam mogao bolje. Posle dugo vremena sam gledao nešto kao da nisam radio, pratim kao da gledam neku stranu, uzbudljivu seriju i da smo pokazali da možemo da pariramo ozbiljnim svetskim produkcijama - istakao je Dugalić.

Foto: TvPink Printscreen

O čemu je još popularni glumac pričao pogledajte u nastavku.

Autor: N. Vujčić

#Nebojša Dugalić

#Premijera

'