separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

OVAKO JE SVE POČELO! Boban Rajović se prisetio prvog bakšiša, pa ispričao kako je nastao jedan od njegovih najvećih hitova u karijeri! (VIDEO)


Bio je skeptičan po pitanju teksta!


Boban Rajović svoju muzičku karijeru započeo je u Danskoj, u Kopenhagenu, a ekipa emisije "Premijera" imala je prilike da poseti folkera u gradu u kojem je proveo deo svoje mladosti i sa njim obiđe kafić gde je zaradio i prvi bakšiš.

Autor: TvPink Printscreen

Bilo je ljudi koji su stariji od nas, koji su znali za bakšiš. Oni su ti iza sedeli, ja s vremena na vreme ustanem kod njih i onda je bilo i bakšišanja. To je bilo više iz nekog gušta da mi daju podršku. Viđam te ljude i danas kada sam napravio to što sam napravio - prisetio se Rajović.

Autor: TvPink Printscreen

Marina Tucaković napisala je jedan od hitova koji je Bobabnu obeležio karijeru, "Usne boje vina", a pevač se prisetio da je bio skeptičan kada je tekst ove pesme u pitanju.

Kod Marine sam otišao da mi radi tekst, kada je počela da mi peva: "šimšire, loza, mimoza" mislio sam šta je ovo bože dragi. Bio sam skeptičan po pitanju teksta - kaže Boban. 

Pink.rs

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti