AKTUELNO

Sve je nasmejala!

U najnovijem izdanju emisije "Premijera - Vikend specijal" gošća Ognjena Nestorovića, koji je ovom prilikom bio bez Tijane Price, bili su Jovana Pajić i Bojan Lexington. Njih dvoje su govorili o svojoj duetskoj pesmi "Kad anđeli padnu", koja je dobila simpatije publike, te otkrili kako je do saradnje došlo.

Foto: TvPink Printscreen

Mi smo sarađivali kada smo bili mali, da tako kažem, pre 12 godina i tada smo pričali kako bi bilo da snimimo duet. I evo, sad, posle 12 godina, to se i desilo. I ja sam jako srećna zbog toga jer jako volim Lexington - rekla je Jovana, na šta je Bojan dodao:
Jovana je bila opravdano odsutna, sedam, osam godina i ja sam joj rekao: "Ajde, dosta je".

Foto: TvPink Printscreen

Dobro je poznato da je Jovana u braku sa frontmenom Tropico benda, Saletom, te je ona ovom prilikom Ognjenu otkrila da li je muž savetuje:

Saša kad nema nešto lepo da kaže, on i ne kaže (smeh). On je zaista presrećan i baš mu se ova pesma dopada - rekla je Jovana i otkrila da li će Ministarke i Tropico bend snimiti duet:

Foto: TvPink Printscreen

Taj spot bi bio jako zanimljiv, jer bi se smejali verovatno četiri sata, pa onda krenuli da snimamo. Ali bilo bi opuštenije i to bi sigurno ispalo fenomenalno - zaključila je Jovana.

Autor: N. Vujčić

#Bojan Vasković

#Jovana Pajić

#Lexington bend

#Premijera-Vikend specijal

'