AKTUELNO

Nije joj lako otkako je napustila Zadrugu.

Dragana Mitar prošle nedelje je napustila najgledaniji rijaliti na ovim prostorima "Zadrugu" a ono što je dočekalo napolju ju je potpuno šokiralo! Naime, njen suprug Siniša je našao ljubavnicu, te je pevačica odlučila da stavi tačku na svoj brak, što je ekskluzivno otkrila za portal Pink.rs.

Foto: TvPink Printscreen

U današnjem izdanju emisije "Premijera - Vikend specijal" voditelj i urednik portala Pink.rs Darko Tanasijević razgovarao je sa Draganom, koja je otkrila šta se dešava u njenom životu u poslednjih nekoliko dana, ali je pre svega otkrila koliko je bila šokirana kada je saznala da njen suprug ima ljubavnicu.

Ja sam verovala da preko nekih stvari može da se pređe, kad sam izašla nisam znala šta me čeka, mislila sam kad smo se videli... Bio je predlog da probamo ponovo. Neke stvari su me zatekle, jednostavno ne možemo da nastavimo život zajedno dalje - rekla je Dragana na početku razgovora sa Darkom.

Foto: TvPink Printscreen

Na pitanje kako se osećala kada je saznala da njen muž ima ljubavnicu, Dragana je iskreno rekla:

Iskreno sam šokirana, nisam očekivala, mislila sam da neće da radi to dok sam ja unutra. Verovala sam da čovek može da se promeni. Mislim da je najbolje zbog deteta da se raziđemo. Ne živimo zajedno, ja sam u jednom stanu, on u drugom. U sredu ću podneti papire za razvod braka - rekla je Dragana i priznala da joj je čudno što on to već nije uradio:
Čudno mi je što on nije podneo papire za razvod braka, ne želi izgleda ili mu tako odgovara, ali ja mislim da je tako bolje za sve - zaključila je ona.

Foto: TvPink Printscreen

Autor: N. Vujčić

#Dragana Mitar

#Premijera-Vikend specijal

'