AKTUELNO

Ponovo je izazvao pometnju!

Filip Mijatov izazvao je veliku pometnju svojim pojavljivanjem u sinoćnoj emisiji na televiziji Pink, gde je otkrio mnogo toga o njegovom odnosu sa zadrugarkom Anom Korać. U današnjem izdanju emisije "Premijera - Vikend specijal" Nemanja Vujičić je razgovarao sa Filipom, koji je ovom prilikom otkrio još neke stvari koje sinoć nije.

Foto: TvPink Printscreen

On je, naime, otkrio čime se bavi, ko je navodno Anin drugi sponzor, ali je progovorio i o tome gde se nalazi automobil za koju je optužio Koraćevu da ga je zapalila, o odnosu sa njenom porodicom, o Davidovoj i Aninoj vezi ali i zašto je sve ovo uradio što je privuklo veliku pažnju javnosti.

To je meni rečeno direktno u policiji, kako su smeli, ne znam, verovatno su pretpostavljali ali nisu imali dokaz. Svako može da bude osumnjičen dok se ne dokaže suprotno - rekao je Filip o svojim optužbama da mu je Ana zapalila automobil i dodao:
Nije (automobil) bio kod nje tokom mog boravka u Londonu, bio je kod mog prijatelja u garaži. Automobil je prodat, vodio se na mene, uzet je na lizing na osnovu firme koju imam, zapaljen je, popravljen i vraćen firmi. Ana je bila osumnjičena, pozvana na razgovor, sad ta istraga, nemaju odakle da počnu. Ana mi je rekla da su je zvali.

Foto: TvPink Printscreen

Kada je reč o Aninoj porodici, on je priznao da je upoznao samo njenog brata.

Ja nju (majku) lično ne poznajem, ali sam pričao sa njom nekoliko puta telefonom. Ona (Ana) je mene pozvala u stan u Beogradu u kom sam bio 100 puta, tad su bili njeni roditelji, ali ja nisam hteo da ih upoznam, upoznao sam samo njenog brata, razgovarao sam sa njim - rekao je Filip.

Filip je otkrio i kako je Ana dobijala novac od njega:

Deo novca je isplaćivan putem računa. To nisu čuvani računi, ja nemam nijedan račun šta sam joj kupio. To je na onlajn računu, gde ostaje svaka transakcija. Ja mogu da otvorim taj račun da vam pokažem. Nisam čuvao ništa da bih "zaklao" nekog, da bih uništio. Nisam imao plan da će doći do ovoga. Nisam znao da će doći do ovoga. Ja sam bio poznat u ovom gradu i to je to. Ovo sam uradio jer sam bio nazivan "psihopatom", ja sam nju progonio, spominjalo mi se uz ime da sam makro. Ja neću da se bavim javnim poslom u Srbiji, želim da operem sebe i da dokažem njoj da ne može da radi šta hoće sa kim hoće. Ona je mene pokušala da omalovažava kroz Zadrugu i ja sam hteo da se pojavim tu i da kažem "Ne može više". Ja sam čatove sa njom izbrisao zbog svoje devojke i to je to. Dovoljno sam dokaza... Dokazi koji su bili su izašli u javnost, sve što imam je izašlo u javnost. Možete da pretpostavljate šta god, ali nema više dokaza o njoj.

Foto: TvPink Printscreen

Na kraju, Filip je otkrio šta misli o Davidovoj i Aninoj vezi, ali i zašto je odlučio da prošlu noć provede u Pančevu umesto u Beogradu.

David je dobar dečko, rekao bih da je neiskvaren, ja ne bih to komentarisao, nisam psiholog. Bio je možda potresen jer je osećao da Ana nije dala dovoljno od sebe. Iskreno mislim da može da opstane (njihova veza). Ja ne mogu da komentarišem njihove emocije, mogu da kažem da mislim da su zaljubljeni, moguće je da to potraje jer znam Anu kakva je ona. Šta mislim o njima, ostavio bih za drugi put jer malo više treba da pogledam da bih dao tačan zaključak - rekao je on i dodao:
Imam nekoliko stanova u Pančevu i ne želim da budem u Beogradu da ne bih imao probleme zbog svega ovoga. Sve je ispalo bum, postoje ljudi koji poštuju, podržavaju, neću da imam problem - zaključio je Filip.

Autor: N. Vujčić

#Filip Mijatov

#Premijera-Vikend specijal

#Rijaliti Zadruga

'