AKTUELNO

Bitno joj je samo da njena mezimica bude dobar čovek.

Pevačica Slađa Alegro prošlog leta na svet je donela devojčicu Milu, a od tog trenutka njen život se promenio za 360 stepeni. Pevačicin centar sveta postala je njena naslednica, a ona uvek rado sa medijima deli detalje Milinog odrastanja. Slađa je sada pred premijernim kamerama otkrila šta je njena mezimica nasledila od nje, pa nasmejala sve.

Foto: TvPink Printscreen

- Došla je baš onakva kakva je trebalo da bude. Mnogo liči na oca, i karakterom i fizički, ali mislim da je ona malo ''bleskasta'' na majku, jer tata nije nimalo ''bleskast''. Bitno mi je samo da shvati da je porodica stub svega i da su joj roditelji najbolji prijatelji. Jedino je bitno da bude dobar čovek, sve ostalo je nebitno - rekla je pevačica u emisiji ''Premijera'' i dodala da nema ništa protiv toga da njena naslednica krene njenim stopama, pa postavila pitanje svim kolegama.

- Često se začudim kad moje kolege kažu: ''Ne, nipošto''. Zašto se onda vi bavite time - postavila je pevačica pitanje svojim kolegama.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: FILIP VARAO ALEKSANDRU DOK JE BILA U POODMAKLOJ TRUDNOĆI?! Pevačica sve zataškala od njihovih roditelja zbog ovoga! Živojinović POLUDEO za menekenkom, provodio sa njom dane i noći!

Šta je Slađa Alegro još otkrila u emisiji ''Premijera'', saznajte u nastavku:

Autor: Pink.rs

#Premijera

#Slađa Allegro

'