separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

PROGOVORILA O SUKOBU SA DRAGANOM MIRKOVIĆ! Seka Aleksić više od 10 godina ne priča sa koleginicom, razlog ovog estradnog rata nikad nije otkriven! (VIDEO)


Pričala i o sinu, za kog je istakla da je veoma nestašno dete.


Pevačica Seka Aleksić se sa pripadnicima sedme sile druži samo kada smatra da postoji dovoljno dobar razlog za to, međutim druženje sa ekipom emisije "Premijera" koja se emituje na TV Pink, nije mogla da odbije.

Krajem prošlog meseca Seka je objavila novu pesmu "Ništa me više ne boli", a da li je to zaista tako, kao i kako ona prevazilazi bolne trenutke u privatnom životu, želela je da čuje premijerna ekipa od Seke Aleksić.

Mene ništa ne boli. I sad i generalno. Nisam osoba koja kuka i koja ima problema zbog kojih treba nešto da me boli. I kada imam probleme, to rešavam s osmehom. Kod mene su uvek pozitivne misli, jer smatram da ukoliko čovek misli negatvino, to mu se i ostvari - rekla je Seka.

Autor: Printscreen Instagram

Seka je tokom razgovora pričala i o svom nasledniku, sinu Jakovu, za kog je istakla da je veoma nestašno dete, ali i da je današnjim roditeljima teško da vaspitavaju decu.

Jako je nestašan. Ništa ne sluša i trudimo se da ga vaspitavamo na pravi način, iako ja, kao majka, popustim i bude mi žao. Zadatak roditelja nije lagan. Vaspitati u današnje vreme dete je izuzetno teško. Mi se trudimo maksimalno da njemu pokažemo šta su prave vrednosti i nadamo se da ćemo u tome uspeti - pričala je pevačica.

Seka Aleksić godinama nije u dobrim odnosima sa koleginicom Draganom Mirković, a pravi razlog njihove svađe još uvek nije otkriven. Tokom intervjua u emisiji "Premijera", Seka se dotakla i ove teme.

Autor: TvPink Printscreen

Veljko i ja smo deset godina zajedno, a to je bilo i pre toga. Glupo je da pričamo o tome - izjavila je Seka.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S. Kuvekalović

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti