separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

DEPRESIJA I TUGA! Milena Ćeranić se godinama nije pojavljivala u javnosti, a sada je priznala da je PLANIRALA DA PREKINE KARIJERU! (VIDEO)


Otvorila dušu u emisiji 'Premijera'.


Pevačica Milena Ćeranić pred kamerama emisije "Premijera", koja se emituje na TV Pink, priznala je da ne namervala da digne ruke od posla i prekine svoju muzički karijeru koja traje već godinama.

Autor: TvPink Printscreen

Inače, Milena se neko vreme nije pojavljivala u javnosti, a sada je našim kolega odlučila da otvori dušu.

U nekim momentima, kada je dolazilo do nekih medijskih linčeva, svašta ti padne na pamet. Padne ti: "Da li je meni ovo trebalo u životu i zašto sam ja poznata?" Međutim, da se ne lažemo, u početku ti sve to prija. Ja sam bolesni emotivac i zato sam takva kakva jesam - pričala je Milena.

Autor: TV Pink Printscreen

Milena je nedavno objavila novu pesmu "Povredi me", koja je za kratko vreme našla svoj put do srca publike. Tokom razgovora, Ćeranićeva je rekla kako se ona osećala u momentima kada je emotivno bila povrećena, a zatim istakla da je tuga sastavni deo svega. 

Tuga je deo života. I despresija, i bes, i sve to treba normalno prihvatiti. Jako mi je bitno da nikada u životu nisam mrzela i to je ono u čemu želim da istrajem - dodala je pevačica.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S. Kuvekalović

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti