separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

TEKSTOVI SU SPREMNI! Lunin život poslužio kao inspiracija za pesme koje će snimiti nakon 'Zadruge'! ONA ĆE JOJ BITI MENTOR! (FOTO)


Vrše se velike pripreme!


Aktuelna učesnica najgledanijeg rijalitija na ovim prostorima "Zadruge" Luna Đogani pokazala je na održanim "Zadrugovizijama" da je izuzetno nadarena za scenu, što i ne čudi s obzirom na to ko su joj roditelji. Baš zbog toga, blogerka je izrazila želju da uplovi u muzičke vode, a njeni roditelji je u tome i te kako podržavaju.

Autor: E-Stock/Ivan Dobričić

Lunina majka Anabela Atijas je u ovonedeljnom izdanju eimisije "Premijera - Vikend specijal" otkrila da je već 70 posto pesama završeno i da su svi tekstovi inspirisani blogerkinim životom, te da će joj mentor biti Ivana Peters

Igrom slučaja, Ivana je u nekom našem razgovoru pohvalila Lunu, videla je u njoj potencijal. Rade se aranžmani, tekstovi su urađeni odavno, na osnovu njenih životnih iskustava, bila je inspiracija. Što se tiče Ivane, Luna nije mogla da dobije boljeg mentora - istakla je Anabela.

Autor: TvPink Printscreen

Nema sumnje da će svi sa nestrpljenjem želeti da čuju kakve su pesme u pitanju, a sada nam ostaje samo da sačekamo dok taj dan ne dođe. 

Autor: N. Vujčić

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti