AKTUELNO

Smatra da nema potrebe da bude u kontaktu sa Markovom majkom!

U okviru današnjeg izdanja emisije "Premijera - Vikend specijal" novinar Nemanja Vujičić razgovarao je sa pevačicom Anabelom Atijas, inače majkom aktuelne zadrugarke Lune Đogani.

Foto: TvPink Printscreen

Ono što je zanimalo Nemanju jeste da li Anabela misli da je Luna pronašla pravu ljubav i da li je Marko Miljković probudio nešto novo i bolje u mladoj blogerki.

Ja to stvarno ne mogu da znam. Prošle godine sam iz najbolje namere napravila najveću grešku i rekla sam dok mi moje ćerke ne dovedu muškarca i predstave kao budućeg muža, neću ništa da kažem. Ja sam Marka upoznala preko Andreja, pred početak Zadruge 1, kratko smo prozborili, ništa specijalno - rekla je Anabela i dodala:
Ja to ne mogu da tvrdim. Ono što znam je da je, kada je ona prelomila da uđe u neku novu vezu, on je nešto izazvao u njoj, ono što joj je pružio, mnogi tvrde da je postala bolja i ja kažem da se to podrazumeva, da muškarac budi u ženi ono što je najbolje.

Foto: TvPink Printscreen

S obzirom na to da je Nedeljka Miljković, Markova majka, pričala da ne smatra da je Luna za njenog sina, Nemanja je upitao Anabelu kako ona gleda na to i da li je u kontaktu sa njom:

Svaka majka ima pravo da misli i oseća kako ona misli da je dobro za njeno dete. Samo se meni zamera. Nema potrebe da budemo u kontaktu, nisam ja upoznala sve bivše momke, ne moram dok ne bude dovela svog budućeg muža. Ja neću da budem šoubiz mama, iako sam u ovom poslu dugo i ne želim da budem preko svog deteta šoubiz mama. Sve te mame koje su nepoznate imaju pravo da se bave šoubiznisom, a meni je to posao. Uvučena sam opet, a nema pravo ni da navijam za svoje dete ni da joj nešto zamerim ni da joj odbranim, tako da ostajem pri tome da je moje mišljenje nebitno jer je Luna uvek ta koja će da uradi šta hoće, ona nikad mene nije slušala da ja donosim krupne odluke umesto nje - rekla je ona.

Foto: TvPink Printscreen

Anabela je otkrila da smatra da je Luna mnogo bolja u ovoj sezoni, ali da ipak ima neke stvari koje joj zamera.

Stojim iza toga da je bolja u ovoj sezoni. Ne dopada mi se, a opet je razumem, zaboravila je da je u rijalitiju, može da snosi konsekvence svake njene izjave, i mi kao porodica, od neke najbanalnije... Nemam ja ništa protiv suza, one su poželjne, tako izbacujemo bol, ja sam samo protiv toga, ako je ušla da ojača, da ne sme da zaboravi, šta joj je cilj - rekla je Anabela.

Foto: TvPink Printscreen

Anabela se osvrnula i na to što je Marko uvek isticao da je za njihove svađe kriva Luna i to zbog toga što je nezrela.

Ja ne znam kako se nosi neko ko ima 23 godine. Ona ima pravo na to, ona ima 23 godine, on je zreo muškarac koji "ne pravi greške" po njegovom mišljenju i treba da poradi na tome da pronađe svoju srodnu dušu, ja mu to želim. Ja smatram da ona dosta sebe gubi, ne treba da se menja, ona nije pokvarena, nije zla - zaključila je Anabela.

Foto: TvPink Printscreen

Autor: N. Vujčić

#Anabela Atijas

#Premijera-Vikend specijal

'