separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

TREBALO JE DA DOBIJEM NOVAC, NIKO NIJE DUŽAN DA ČUVA NEČIJE DETE: Biljana Dragojević šokirala izjavom! Kaje se zbog toga što je čuvala ćerku Aleksandre Subotić?


Mnogi su je osudili zbog ove izjave.


Iako je Biljana Dragojević bila protiv veze njenog sina Davida Dragojevića i Ane Korać, aktuelnih učesnika najgledanijeg rijalitija na ovim prostorima "Zadruge", ona je sada promenila ploču. 

Autor: TvPink Printscreen

U okviru današnjeg izdanja emisije "Premijera - Vikend specijal" Nemanja Vujičić posetio je Biljanu i razgovarao sa njom na ovu temu.

Emocija ima, to se vidi, koliko je bilo turbulentno kad su se posvađali... Deluje mi da im je stalo, ali šta će biti dalje, kad izađu, onda ćemo videti šta - rekla je Biljana i dodala da nije u kontaktu sa Aninom majkom:
Nismo u kontaktu, meni je žao što sam ja nastupila grubo, ali eto, ja se nadam da će izaći zajedno.

Autor: TvPink Printscreen

Ono što je sve iznenadilo jeste Biljanina izjava da je trebalo da dobije novac od Aleksandre jer je čuvala njenu ćerkicu Magdalenu

Ja nisam dobijala novac za Magdalenu, to što priča Ljuba su gluposti. Trebalo je da dobijem novac, jer niko nije dužan da čuva nečije dete, ali eto, ona je ovde bila kao princeza. Neke žene su poslale novac da se proslavi Magdaleni rođendan u igraonici i te žene sad žele da plasiraju neku drugu priču - rekla je Biljana. 

Autor: TvPink Printscreen

Iako je podržavala Aleksandru sve do njenog ulaska, Biljana sada pokazuje drugu stranu koju su mnogi osudili, a da li će tako i ostati, pokazaće vreme. 

Autor: N. Vujčić

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti