AKTUELNO

Nikad ne biste pogodili!

Goga Sekulić imala je priliku da uveseljava učesnike rijaliti programa "Zadruga 2", a tom prilikom je za ekipu emisije "Premijera" otkrila i gde se njen naslednik nalazi dok ona nastupa.

Foto: TV Pink Printscreen

Jeo je i ja sam ga uspavala, bio je malo nervozan, jer smo navikli, non-stop smo zajedno. S obzirom da je kod mojih roditelja, zašto bi se plašili. Radim svoj posao, isto kao što on ima svoje obaveze i ja ima svoje, Uroša sve zanima, koliko je pojeo, spavao, da li je miran - kaže Goga.

Foto: TV Pink Printscreen

Pevačica je istakla i da njen suprug, Uroš Domanović poznaje Marka Petruševića Petrućija, jer su zajedno išli u školu, a otkrila je i ko su joj najzanimljiviji stanovnici Bele kuće.

Moram da kažem da je Petrući išao sa Urošem u školu, ne znam da li smem da ga pitam nešto, šta se dešavalo to u prošlosti. Meni je bila interesantna situacija sa Anom, Davidom i Aleksandrom, oni su svi mladi, lepo izgledaju - rekla je Sekulićeva.

PROČITAJTE JOŠ: NEPOZVANOM GOSTU JE MESTO IZA VRATA: Posle Davidove izjave da će otići kod njih posle 'ZADRUGE', oglasili se njegovi brat i snaja, ono što su mu poručili neće mu se nimalo dopasti! (FOTO)

Pink.rs

#Goga Sekulić

'