separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

BEZVEZE JE KRITI GODINE: Snežana Savić otkrila da li joj je lepota bila kletva ili dar! (VIDEO)


Uvek je privlačila pažnju!


Glumica i pevačica Snežana Savić uvek je svojim talentom, ali i atraktivnim izgledom privlačila pažnju gde god da se pojavi, a i danas, kada je zagazila u sedmu deceniju života, važi za jednu od najlepših žena na našoj javnoj sceni.

Autor: TV Pink Printscreen

Snežana priznaje da ne krije godine, iako je kritikuju zbog toga. 

Jesam za negu, i svaka žena treba da se neguje jer to je prosto pitanje higijene, kao što idemo kod zubara, frizera. Kritikuju me moji bliski, ali mislim da je bezveze kriti godine kad je to lako proverljivo. Naravno da svaka žena koja nosi taj prefiks lepog i dobrog izgleda, nije joj lako, godine čine svoje, teško je zadržati dobar izgled u zrelijim godinama - kaže Snežana pred kamerama emisije ''Premijera'' i dodaje da li joj je lepota bila dar ili kletva: 
Teško je nositi se sa svim tim darovima koje dobijete. Darovi vas nagrađuju, dobijete od Boga nešto što niste zaslužili i morate da poštujete, cenite i negujete. Mi znamo toliko naših divnih žena, prelepih, koje nisu mogle da kažu da budu srećne. Valjda vas život izlomi, pre su ostarile od nekih drugih koje možda nisu bile toliko nagrađene tim prirodnim izgledom, lepim.

Autor: TV Pink Printscreen

Šta je još Snežana ispričala pogledajte u nastavku ili na zvaničnom Jutjub kanalu emisije Premijera. 

Autor: N. Vujčić

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti