AKTUELNO

Presrećna je zbog svega što joj se trenutno dešava u životu!

Pevačica Nikolija Jovanović nedavno je objavila svoj novi album, kojim je iznenadila publiku. Poznata po tome da je uvek drugačija, Nikolija se i ovog puta potrudila da svojoj publici predstavi nešto jedinstveno, a presrećna je što je naišla na dobar odziv.

Reakcije su fantastične, baš mi je puno srce. Zadovoljna sam što je publika prepoznala trud, na pesmama se radilo više od godinu dana, stvarno jedan veliki projekat - kaže pevačica pred kamerama emisije Premijera.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona je otkrila i da njen suprug Relja Popović uvek kaže nešto što joj veoma znači:

Što kaže moj Relja, nekako uspevam da postignem sve a da ne gazim preko ljudi, već samo svojim trudom - iskrena je Nikolija.

Foto: TV Pink Printscreen

Ćerka Rea joj donosi najviše radosti, a pevačica priznaje da njena mezimica ne sluša tatine i mamine pesme, ali i da je gazda u kući.

Ona sluša dečije pesme, naravno i poneku našu, ali svakako mi slušamo više njene nego ona naše. Svakog dana me ostavi bez teksta, pogotovo kako je sve starija, priča, ima fantastične izjave svaki dan. Njoj je normalno, ona verovatno misli da su sve mame i tate na televiziji. Sve je podređeno Rei. Svi smo apsolutno u njenoj službi - rekla je Nikolija.

Šta je pevačica još ispričala pogledajte u nastavku ili na zvaničnom Jutjub kanalu emisije "Premijera".

Autor: N. Vujčić

#Nikolija Jovanović

#Premijera

'