AKTUELNO

Sve se dogodilo zbog prevelike doze stresa.

Ekipa najgledanije emisije o poznatima "Premijera" imala je priliku da poseti popularnu pevačicu Jelenu Rozgu u Splitu, gde ona godinama živi.

Foto: TvPink Printscreen

Pevačica je bila veoma raspoložena za razgovor, pa je sa premijernom ekipom podelila sve detalje životnog perioda kada joj je bilo veoma teško.

Ranije sam ja još počela da razmišljam o solo karijeri, htela sam da probam sama. Da vidim da li sam sposobna, da li mogu uspeti kao solista, s obzirom na to da sam u "Magazinu" dala apsolurno sve, deset i po godina sam provela s njima. 2006. sam počela snimati svoj solistički album, a i dalje sam radila koncerte sa grupom "Magazin". To je bio strašan period za mene, vrlo stresan, u jednom trenutku sam počela strašno da gubim na kilazi. Onda sam otišla kod doktora i ustanovili smo da imam problema sa štitnom žlezdom, od prevelikog stresa - ispričala je Jelena.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: BRANIĆE SE SA SLOBODE: Turčin koji je UBIO Šabana Šaulića pušten iz pritvora! (FOTO)

Podsetimo, ona je grupu "Magazin" napusila pre 13 godina, od kada počinje njena samostalna karijera. Rozga je izbacila nekoliko albuma, a mesta na kojima ona nastupa su uvek puna do poslednjeg mesta.

R. L.

#Jelena Rozga

#Premijera

'