AKTUELNO

Glavni glumci novog filma pred premijernim kamerama pričali su o svom odnosu, ali i o tome šta im je nateže palo tokom snimanja.

Sinoć je u prepunoj sali centra "Sava", nakon Vranja, Sente i Novog Sada, film Juga Radivojevića, "Vrati se, Zone" doživeo i svoju beogradsku premijeru.

Foto: E-stock/Stefan Filipović

Ovo ostvarnje predstavlja svojevrsni nastavak kultnog filma "Zona Zamfirova" iz 2002. godine, a glumačka ekipa je podelila prve utiske sa premijernom ekipom.

Milan Vasić, koji tumači Maneta, kaže da je najsrećniji zbog toga što mu je pripala čast da otpeva naslovnu numeru filma i raduje se što će publika imati priliku da ga, po prvi put, čuje kako peva.

- Ovo je prvi film na kom pokazujem kako pevam, večito igram neke koji ne znaju da pevaju - rekao je Milan pred premijernim kamerama.

Foto: Printscreen Youtube

Kako je njegova partnerka u filmu Brankica Sebastijanović, koja glumi Zone i sa kojom je veoma blizak, nije ni čudo što su tokom snimanja bili velika podrška jedno drugom.

Brankica je otvoreno komentarisala naslove da se tokom snimanja rodila ljubav između Vasića i nje.

- Možda je ljudima bilo zanimljivo da nas spoje. Očigledno je da čim je neko partner na platnu sa nekim, odmah moraju da povezuju - rekla je Brankica, a svoje mišljenje podelio je i Milan:

- Najbitnije je da vi znate da li nečega ima ili nema, i vaši najbliži.

Foto: Printscreen Youtube

Brankica ističe da je uloga Zone njena, do sada najzahtevnija uloga, a otkrila je i šta joj je tokom snimanja bio najveći problem.

- Bilo mi je prilično teško da savladam akcenat, jer to nije moje govorno područje, čak mi je veoma daleko - objasnila je Brankica, a zatim prokomentarisala to što se u filmu ljubi sa koleginicom Marijom Stokić.

- Jeste neprijatno, kao i svaki poljubac pred kamerama, barem meni. Mariju znam dugo, studirale smo zajedno, tako da smo obe želele da to što lakše uradimo - bila je iskrena Brankica.

Foto: Printscreen Youtube

Veliki broj poznatih došao je na sinoćnu premijeru, Ivica Dačić, Milan Kalinić, Ljupka Stević, Dejan Tomašević, Zvezdan Terzić sa suprugom između ostalih, ali najviše pažnje privikao je dolazak porodice Đoković - Dijane, Srđana i najmlađeg sina Đorđa.

Foto: E-stock/Stefan Filipović

Atmosferu sa premijere filma "Vrati se, Zone", možete pogledati i na jutjub kanalu emisije Premijera, ali i u repriznom terminu u ponoć.

Autor: M. Đurović

#Brankica Sebastijanović

#Marija Stokić

#Milan Vasić

#Zona Zamfirova

'