separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

DEŠAVA MI SE DA NE ZNAM GDE SAM SE PROBUDILA! Dara priznala koliko je posao umara, pa otkrila kada će se povući sa javne scene! (VIDEO)


Još ne planira da ide u "penziju".


Naša popularna pevačica Dara Bubamara oduvek pleni neverovatnom harizmom, koju prenosi gledocima i preko malih ekrana, a tako je bilo i ovoga puta kada ju je ekipa najgledanije emisije o poznatima "Premijere" sačekala ispred jednog prestoničkog kluba gde je nastupala.

Autor: TvPink Printscreen

I kad nisi lep, lep si kad si pametan. Ja nemam vremena za pidžamu, malo spavam, puno radim, i kad ne pevam snimam spotove, emisije, vozim dete u školu. Ali razliku između privatnog i poslovnog nemam, samo što je to preko dana neka trenerka, patikice, ali sve je to nekako sređeno, naravno našminkana - otkrila je pevačica.

Ipak, Dara je priznala da je posao dosta umara, ali da još nije spremna da se povuče sa javne scene.

Još mi nije dosta, kad se budem povukla to će biti na vreme. Sigurno neću dozvoliti da u nekim godinama idem da pevam po klubovima. Dešava mi se da se probudim i ne znam gde sam se probudila, da li sam u Beogradu, ili u stanu u Novom Sadu ili negde u inostranstvu - navela je Bubmara.

Autor: TvPink Printscreen

Na Darin nastup te večeri je došao i novopečeni mladoženja Ivan Mileusnić, koji je samo pre nekoliko dana stao na ludi kamen sa svojom dugogodišnjom izbaranicom Danijelom Karić.

R. L.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti