AKTUELNO

Dea ističe da je srećnažena!

Voditeljka "Pink" televizije Dea Đurđević uspešno se oporavlja od saobraćajne nezgode koju je doživela u februaru ove godine, a u kojoj je zadobila teške telesne povrede. Ona trenutno boravi u jednoj bolnici, a ekipa emisije "Premijera - Vikend specijal", imala je prilike da je poseti i porazgovara sa njom o tome kako teče njen oporavak i kako se voditeljka trenutno oseća.

Strašno mi je dosadno dok ležim, navikla sam da jurim uvek. Vežbam, treniram, redovna sam na previjanjama, slušam šta mi doktor priča. Stalno me opominje - rekla je Dea.

Foto: Pink.rs

Voditeljki je najveća podrška njen dečko Mladen Mijatović, ali i njena mama koja je uvek u nju. Za Deu je svaki 5. u mesecu poseban datum, a otkrila je i zašto.

Njih dvoje su najvise proživljavali sa mnom i baka. Sada sam u šetnji sa mamom. Svi su prema meni ekstremno rigorozni, ja slušam. Danas je 5., Mladen i ja smo se upoznali 5. aprila. Ništa ne silimo i baš nam je lepo. Danas smo se probudili zajedno, ubiće me što sam ovo rekla. Imam bolove, nije strašno, ali šta sam sve preživela, ovi bolovi su ništa - istakla je Đurđevićeva i dodala da su je kolege kontaktirale i poželele brz oporavak.

Foto: Printscreen Instagram

Svi su me zvali, prvih 30 dana nisam imala telefon. Bila sam na intenzivnoj, pa nisu mogli da me posete. Ja sam vrlo srećna žena, ova godina je nova prekretnica, život se u sekundi promeni. Mislim da treba da služimo kao primer - objasnila je voditeljka i dodala kroz šta je sve prolazila tokom oporavka:

Foto: TvPink Printscreen

Ne plašim se da idem automobilom i jedva čekam da počnem da vozim, ovo nije moj život, ne mogu da ležim, meni je ovo strašno. Razgovarala sma sa psihijatrom, plašila sam se da ne sanjam isto svake večeri. Ne plačem, zaplakala sam sam od sreće kada sam stala na noge. Najveća želja mi je da se vratim na TV, volela bih da ugostim Putina - kaže Dea i nastavlja:

Foto: Pink.rs

"Leva ruka radi 100%", to bih volela da čujem od doktora. Sarapa izdržava sam da radi, to mi jako znači i podrška Željka i Milice Mitrović. Smejala sam se kada sam ležala nepokretna - završava Dea.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: TELEFON MI JE PREBUKIRAN, UDVARAČA IMA KOLIKO HOĆEŠ: Dara Bubamara progovorila o ljubavnom statusu, pa otkrila u kakvom je odnosu sa bivšim mužem! (FOTO)

Pink.rs

#Dea Đurđević

'