AKTUELNO

Folkerka trenutno boravi u Beogradu!

Pevačica Goga Sekulić trenutno boravi u Beogradu sa svojim sinom Vasilijem Andrejem, a kako inače živi u Cirihu sa svojim suprugom Urošem Domanovićem, do sada nije imala prilike da svog naslednika prikaže pred kamerama.

Foto: TvPink Printscreen

Ove nedelje pevačica je gostovala u emisiji "Premijera - Vikend specijal", a tom prilikom smo imali prilike da vidimo i kako izgleda njen sin.

Meni je bitno da je živ i zdrav, neko kaže isti Uroš, neko kaže liči na mene. Cirih ima svoje prednosti, ovde sam zbog posla, porodice, ovde su bake i deke - rekla je Goga, koja je pred kamerama pokazala i crven konac koji, kako kaže, sa sobom uvek nosi protiv uroka.

Foto: TvPink Printscreen

Goga je istakla i da njen suprug trenutno nije sa njima, zbog poslovnih obaveza, a otkrila je i koje su joj to koleginice čestitale prinovu.

On mora da bude u Cirihu, pa će doći u Beograd. Treba da krstimo sina, nakon toga mora u Ameriku. Dosta koleginica je čestitalo - Dara Bubamara, Ceca, Katarina Grujić - istakla je Sekulićeva.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: 'NEMAM PARA ZA TO' Goca Tržan otkrila na šta najviše troši novac, pa priznala: Grešila sam u svemu što sam radila! (FOTO)

Pink.rs

#Goga Sekulić

'