AKTUELNO

Nove svađe na pomolu?

Pevač Sloba Radanović postigao je veliku popularnost kako učešćem u najgledanijem muzičkom takmičenju "Pinkove zvezde", tako i u prvoj sezoni rijalitija "Zadruge". On je sada jedan od najtraženijih pevača, a svojoj publici se zahvaljuje i novim pesmama koje redovno objavljuje i za koje snima visokobudžetne spotove.

Foto: TvPink Printscreen

Pred kamerama emisije "Premijera" pevač je priznao da njegova nova pesma nosi poruku:

Ni zbog čega se više ne brinem, sve će biti kako je zapisano, ali na kraju sve dođe na svoje. Ispoljava kako se ja trenutno osećam i to je neka moja poruka ljudima koji ne gledaju svoja posla - rekao je Sloba i dodao:
Tanka je linija od junaka do ludaka. Svako može da shvati junaka na svoj način. Ako želiš nešto da menjaš treba da počneš od sebe, ja to smatram. Imao sam grešaka, ali znam kakav život vodim i šta kome mislim. Kome ja šta mislim želim da tako misli o meni.

Foto: TvPink Printscreen

Njegov odnos sa bivšom suprugom Kijom Kockar konstantno je tema javnosti, a s obzirom na to da su oboje članovi žirija "Pinkovih zvezda - All Talents" pevač priznaje da su često njihove svađe razlog da budu zanimljiviji:

Pokušavamo da to odvedemo u nekom pozitivnom, smešnom pravcu, da to bude zanimljivije za gledanje. Ne želim da oduzimam ni kandidatima vreme, mi smo iskakali iz frižidera i sad ja treba da oduzmem nekom 3, 5 minuta da se pokaže. Bilo je, bogami, skorije, tri svađice, onako malo žešće - rekao je Sloba.

Na kraju, na pitanje premijerne ekipe da li bi mu Kija zamerila ukoliko nađe novu ljubav, Sloba je kratko rekao:

Ne znam, možda bi mi podmetnula bombu pod auto. Eto, ovom prilikom joj poručujem da nemam nikog - zaključio je pevač.

Foto: TvPink Printscreen

Autor: N. Vujčić

#Kija Kockar

#Premijera

#Sloba Radanović

'